На максималния съм който дават винаги че и нахално се възползвам от него иначе за какво ми е.
Ако те е страх по презумция не влизай така защото това влияе негативно на решенията пък може и инфаркт да си докараш от стреса.
На М5 се влиза с лекота със стоп 5 пипа.
Последна редакция от Звездолин : 13-09-2015 на 19:00
Че ол-ин както ЕсКейП каза
Туй именце малко прозвуча кат туй.:
https://lh3.googleusercontent.com/8W...DTu3zQMFlU=s85
http://apteka.framar.bg/30003049/%D0...%D0%BC%D0%B3-1
Важен е стопа, според мен. Съответно % риск.
----------
аз и памперси слага.
Каква марка ползваш?.................................................. .......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aко погледнем месечна графика виждаме един зелен поглъщащ бар и конфигурация пинцети. предишен месечен зелен бар с конфигурация обесен, но според мен ФЕД няма да вдигнат лихвите. Данните за икономиката им не са много харни. Вдигането на лихвите ще забави икономиката им. А и инфлацията им не е на нива които да налага вдигане на лихви.
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
driverf1 (13-09-2015)
Баш съм съгласен.
Риска-обема се определя по размера стопа.
Като влизаш с малък стоп и голям обем риска е оправдан и това не е рискована търговия,лично мнение.
----------
Това виц или гатанка е.Aко погледнем месечна графика виждаме един зелен поглъщащ бар и конфигурация пинцети. предишен месечен зелен бар с конфигурация обесен, но според мен ФЕД няма да вдигнат лихвите. Данните за икономиката им не са много харни. Вдигането на лихвите ще забави икономиката им. А и инфлацията им не е на нива които да налага вдигане на лихви.
Въпроса е нагоре или надолу и двата възможни отговора са еднозначни.
Аз бих заложил в случая нагоре,кратко и ясно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (13-09-2015)
ех Магаре ..не ги разбираш нещатаТова виц или гатанка е.
Въпроса е нагоре или надолу и двата възможни отговора са еднозначни.
Аз бих заложил в случая нагоре,кратко и ясно.)
тоа е фигура : жартиери ...
и е много силен сетап![]()
ах МагареКво е това СеТъп,да не е нещо като някой да ти подарява Ферари пък ти да се чудиш къде ще го паркираш.)
)
) ти ли нямаш идея какво е , ти ли ? ти ли бе ?
)
магарешки работи правиш)
е ма си и титуй нагледно . верно не ги разбираш
https://www.google.es/search?q=%D1%8...IVwVYaCh2rGgRi