Точно за това питах преди няколко дни какви са таксите които се удържат за превод включително и от банката получател, защото и те имат за международни преводи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е през картата. В 17.22 часа ми пристига превода от Инстафорекс и в 17.50 някой си нарежда превод от моята Скрилл сметка
към Спортингбет и дори ми сменя паролата, защото аз не можах да вляза нормално и се наложи да си сменям паролата през мейла.
Имам карта, но тя си стои тук в къщи и за малки суми е излишно да се ползва.
Ти питаше за таксите! Ами на мене ми удариха 100% такса днес и ако не сте разбрали става дума за сумата от 42 евро.
Толкова си е превел крадеца. Бяха $50 и ми е оставил $2 да си имам за хляб.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А стига бе,хакнали са ти сметката ли,гадна работа,разчиташ на някакви пари,и ти ги измъкват изпод носа.Не е през картата. В 17.22 часа ми пристига превода от Инстафорекс и в 17.50 някой си нарежда превод от моята Скрилл сметка
към Спортингбет и дори ми сменя паролата, защото аз не можах да вляза нормално и се наложи да си сменям паролата през мейла.
Имам карта, но тя си стои тук в къщи и за малки суми е излишно да се ползва.
Ти питаше за таксите! Ами на мене ми удариха 100% такса днес и ако не сте разбрали става дума за сумата от 42 евро.
Толкова си е превел крадеца. Бяха $50 и ми е оставил $2 да си имам за хляб.
от Скрил към банковата ми сметка е 5,77 лв. таксата. самата банка не знам да слага такса за входящия превод. ако е swift превод може и да има входяща такса, тр. да питам в банката, това не съм го ползвала
от Нетелер по-скъпо - 14,66 лв. за Пейпал не съм гледала, че него не съм го ползвала още...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Номера е, че от средата на юли месец не бях печелил от форекса и два месеца много се надъхвах, учих и старах. За капак и бонуса се забави с една седмица.
И тъкмо ми тръгна търговията и спечелих....наредих плащане ............и някакъв крадец ми взе парите от моята собствена сметка.
Това вече ми дойде в повече....много в повече. Падна ми пердето и пуснах късо евро с голям обем и го зарязах да виси на загуба и пред фалит, защото
това е по-добрия вариант, отколкото да си бода очите и да печеля и пълня джоба на някой гаден крадец.
И тази сметка в Скрилла тъкмо я верифицирах и стана безлимитна. Две седмици чаках за тази "услуга".
Къде им е защитата на тия смешници? Не изключвам да са хакнали маса акаунти, защото едва ли някой ще си играе само с мен, а
и аз имам пари в сметката веднъж на два месеца.
То ще се чуе и други ако са хакнати,а пробва ли да им пишеш да знаят все пак за проблема.
Lubo (12-09-2015)
Писах им, разбира се, но те са толкова мудни, а и събота и неделя не работят. Вероятно този, който ме е обрал не
случайно е избрал този момент - петък след края на работното време. Затова предполагам, че съм част от десетки хакнати акаунти.
Компютъра ми е чист от вируси и с добра защита. Толкова капризна антивирусна, че дори радиото ми го пуска в "пясъчна" среда.
Пробива е станал или при Скрилла или в пощенската кутия. Крадат стотици акаунти и после ги продават в специални сайтове с
платен достъп. Преди бяха избомбили дори Ибей. Ще се разправям със Скрилл, но те едва ли ще поемат вината, а за връщане на парите
мога само да мечтая. Тук ме подиграваха, че били малко, но като са малко защо не се бръкнат и да ми ги дадат.
За мене 42 евро са си пари, още повече че ги изкарах с честен труд, а не съм ги откраднал.
Дори бях намислил да си купя нещо......а сега ядец. Ако тоя дето ми ги е свил го намеря ще го накарам да съжалява, че се е родил.
Няма международен превод. Скрил имат сметка в "Райфайзен"-България..........................
----------
Пфу, кучето ме разсъни. Така си превалутираш парите 3 пъти.таксите Инста или друг брокер не са към банка, а към електронна платежна система. после от тях прехвърлям към банковата ми сметка, т.е. към картата, която е вързана към банковата ми сметка в $. от нея безплатно прехвърлям в левовата ми карта когато и на какъвто курс аз избера. бе най-малкото избягвам неизгодно превалутиране всеки път като плащам в лв. с карта в друга валута;
данък - вече всички евро брокери пеят, независимо как теглиш.
1 Скрил праща пари, САМО И ЕДИНСТВЕНО във валутата, на съответната държава.
Т.е Скрил ти праща превалутирани $-и в левове.
2. БаМката, ти ги превалутира от Скрил левове, в доларовата ти сметка.
3. От доларовата ти баМкова сметка, ти правалутират в левовата ти баМкова сметка.
Три такси превалутиране, вместо една.Превалутирането от Скрил, няма как да се избегне. За това най-евтиното използване е Скрил карта-пазаруване, онлайн разплащания.
П.П. За превалутирането на Скрил сме писали хиляди пъти, из темите.
П.П.П. Дс не говорим, че таксите за поддържане доларова банкова сметка, хич не са малки.![]()
Последна редакция от Skp : 12-09-2015 на 04:08
едва ли толкова лесно ще ти измъкнат паритеПисах им, разбира се, но те са толкова мудни, а и събота и неделя не работят. Вероятно този, който ме е обрал не
случайно е избрал този момент - петък след края на работното време. Затова предполагам, че съм част от десетки хакнати акаунти.
Компютъра ми е чист от вируси и с добра защита. Толкова капризна антивирусна, че дори радиото ми го пуска в "пясъчна" среда.
Пробива е станал или при Скрилла или в пощенската кутия. Крадат стотици акаунти и после ги продават в специални сайтове с
платен достъп. Преди бяха избомбили дори Ибей. Ще се разправям със Скрилл, но те едва ли ще поемат вината, а за връщане на парите
мога само да мечтая. Тук ме подиграваха, че били малко, но като са малко защо не се бръкнат и да ми ги дадат.
За мене 42 евро са си пари, още повече че ги изкарах с честен труд, а не съм ги откраднал.
Дори бях намислил да си купя нещо......а сега ядец. Ако тоя дето ми ги е свил го намеря ще го накарам да съжалява, че се е родил.
най -вероятно ще се оправи проблема