Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
wannabe (11-09-2015)
Я си виж таксите Инста-банка+данък, и тогава давай такива идеи.Аз па ви се чудя какво сте ги подхванали тия банкомати с няколко $ такси за теглене като може да прескочите до близката банка и да си ги изтеглите без никаква такса тия пари. Мен понеже ми е на 2 минути банката... за вас не знам - явно банкоматите са ви по-близо..... то като съберете таксите за теглене и все едно да си платите данъка... пък не във всички магазини приемат плащане с карти, ма вие си знаете ................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (11-09-2015)
ее сигурно първо минава през скрила, данъците са си съвсем отделно перо + осигуровките вървят заедно
Черковна 38 - това е една голяма бизнес сграда преди моста над жп линията.
Знам, че и те ще кажат, че едва ли не сам съм си "откраднал" парите, но ако имат записвачка с кои ИП се влиза, а
би трябвало.....ще се види че е влизал някой от майна си или маскиран през прокси сървър.
Къде ги тия излишни усложнения? Даже съм много на далавера: Вместо да плащам такси за поддръжка на картови сметки в скрила и в още 2 платежни системи аз плащам само една и то много по-малка такса за поддръжка на банковата ми сметка в банката наблизо, към която отиват всички постъпления от електронните платежни системи. Към нея имам вързана 1 карта, с която по същия начин ако се наложи мога да плащам в нета и магазините, но предпочитам да си обменям постъпленията когато и по курс какъвто аз реша без да ми начисляват измислени такси превалутиране всеки път и бог знае на какъв неизгоден курс да ми обменят. ...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ма то ние говорим за компоти ....Къде ги тия излишни усложнения? Даже съм много на далавера: Вместо да плащам такси за поддръжка на картови сметки в скрила и в още 2 платежни системи аз плащам само една и то много по-малка такса за поддръжка на банковата ми сметка в банката наблизо, към която отиват всички постъпления от електронните платежни системи. Към нея имам вързана 1 карта, с която по същия начин ако се наложи мога да плащам в нета и магазините, но предпочитам да си обменям постъпленията когато и по курс какъвто аз реша без да ми начисляват измислени такси превалутиране всеки път и бог знае на какъв неизгоден курс да ми обменят. ...
А ти явно за компютри
Ние говорим за СКРИЛ))
А ти си говориш за няква си банкова карта))
таксите Инста или друг брокер не са към банка, а към електронна платежна система. после от тях прехвърлям към банковата ми сметка, т.е. към картата, която е вързана към банковата ми сметка в $. от нея безплатно прехвърлям в левовата ми карта когато и на какъвто курс аз избера. бе най-малкото избягвам неизгодно превалутиране всеки път като плащам в лв. с карта в друга валута;
данък - вече всички евро брокери пеят, независимо как теглиш.
Последна редакция от Eli2356 : 11-09-2015 на 22:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Има едни РТС сайтове, в които като влезеш винаги ти казва кога си влизал за последно и от кой ИП адрес....
където се цъка за центове на реклами..........а този Скрилл да няма елементарна защита.
Тия направо ме отказаха от форекса.... за какво се мъчих цяла седмица?
За да платя на някой спортните залози. Егати скапания и несправедлив свят.
После що имало ислямска държава и образовани млади хора се записват там? Ами познайте от три пъти......
какво искаш да кажеш че са ти източили скрил сметката през картата ли. Ако е така тогава вината не бих казал че е твоя но и скрил какво са виновни