Беше ли и ти там бре, Мискинин?
И ти стана Мискинин май....
Кажи честно
----------
Точно там съм била![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен не ми пречи ва![]()
Фафле, ако искаш 3 оранжерии ще завия, за да си гледаш домати![]()
Не знам кво има и не мисля и да разбирам![]()
Ай поздравче, че много се разприказвахме и отиде конфиденциалността
https://www.youtube.com/watch?v=KmiXeAqkw3c
Последна редакция от Fafa : 29-08-2015 на 13:04
Нищо разкриващо те не съм казалАй поздравче, че много се разприказвахме и отиде конфидеанциалността
https://www.youtube.com/watch?v=KmiXeAqkw3c............. освен, че си много красива
п.п. Отивам да изтрия онзи коментар за тениската ..... кой чел - чел![]()
Fafa (29-08-2015)
мерси!
....И аз отивам да хапна, че няма пауър на гладно...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Котета-мотета, патета-матета... То по приказките мое се разбере, че каката е от класа...Външният вид е преходно нещо, ма ся...не е зле да го има![]()
DRA (29-08-2015)