хмммммм това според мен е трудно ..........а нашето Фафле си е ангелче ........ толкова красиво
....... за нейна жалост вече съм се ориентирал към еф4е-то
![]()
![]()
Ем да...то и аз вече съм зает човек....на Фафето няма й излезе късметът с насКазвах аз като бях айляк, ама кой да слуша
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (30-08-2015)
Благодаря,
........
И после някой да каже ,че жените били клюкарки![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Fafa (30-08-2015)
Няма такъв филм, ние/жените/ изкоментираме нещо, а те като започнат/мъжете/ ....ровят до десето коляно.![]()
Спираме. Ще се опитам да се реванширам с това ....................... ииии товаДобро утро...Кафенце...http://s.rozali.com/p/k/a/kafe%20ris...3791-500x0.jpg
Стига сте ме "дъвкали"....
Фафка не си търси мъж![]()
![]()
![]()
Добро утро!
Ммммм, доматки! Йекстра! Остави ги тез рози - не стават, един такъв странен остатъчен вкус имам от тях....![]()