Махмурлука явно още ви държи, изчакайте поне ранния следобед
Махмурлука явно още ви държи, изчакайте поне ранния следобед
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сигурно е така, ама това необходимото количество все не мога да го достигна
----------
Ааааа, не! Язе не съм близвал последната седмица!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да ми свърши филмчето и ще си дам анализа
![]()
Не си мислим, убедени сме
Левскарино, Фафлито не си търси мъж, освен да се престориш на приятелКА
Снощи видях две...не можах да разбера най-добри приятелки ли са или са лезбийки, но такава искрена любов не помня да бях виждал. Уникално отношение една към друга![]()
Фaфлеееее, много ши тъ мачкам![]()
Kaто коте ще те гушкам![]()