Олегчо се върна към старата си любов- ръжда не хваща
Олегчо се върна към старата си любов- ръжда не хваща
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ЗАпри го този фейс![]()
И аз искам много неща, но йокПървоначално написано от Олег
Левскарино, вече оставих моторите, искам Мерцедес![]()
п.п. Привет, бат ЕмоКакво кура разбира под скъп ???
Искаш ама няма хахах, не е само до искане, трябват и действияЗАпри го този фейс![]()
И аз искам много неща, но йок![]()
п.п. Привет, бат ЕмоКакво кура разбира под скъп ???
То на секи се нещо малко недостига. Искам да отскоча до гречко за неколко дни, та да видим............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хай, хай, ... предполагам визира, ако си инвестор, ... някое условие, ... не знам какво не го кефи ....п.п. Привет, бат ЕмоКакво кура разбира под скъп ???
Куре, ... кажи бе, ... кажи ко ти е скъпото ... ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и бае Кор се появява с невероятна аКУРатност точно в абсолютния момент да отговори на въпроса
абря гледах някакви 20-30 процента размяткваха по едно време, ама не съм ровил много![]()
Emil Enchev (09-08-2015)
хаххаа че какво искашхем да ти печата пари без да правиш нищо, хем искаш да не му даваш комисон
![]()
![]()
ем у зулуто примерно кът идеш е бая по-евтино - по един-два-три пипоня земаха майвъпреки че то ако печели по осем-десет пипоня средно на сделка е същото
![]()