Метнете по някое кафенце, не се ослушвайте..............
Метнете по някое кафенце, не се ослушвайте..............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Novak (09-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми днес примерно ще ода а си довърша кайвето некъде по плажа ................ после ще си почина от целия този умствен труд / гледката провокира усилено мислене/ ..... а стига толкова работа за днес![]()
Фнимателно да не се преумориш и претоплиш, вземи си чадърче
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
за мъки съм роден.................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щот е несериозен, ... ма ше си говорим с него ......
Фафле рядко и нередовно улазям и не съм видял кога си се интересувала, ... то няма и какво да се обяснява толкова, ... следваш си процедурката по регистрацията, разписваш си правилата и си бачкаш ... Толкоз му е ...
Системата си работи, ако си читав - има за всички ...![]()
Ти пък си алем делом, много взе да ги разбираш
Фафле, ако имаш нещо да ми казваш, направи го, не го слушай левскарина
Левскарино, вече оставих моторите, искам Мерцедес![]()