Този пък какви права има. Само може да си говори, но не и да промени нещо. Става за изповедалня но май до тук
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Незнам дали са ме търсили, телефона ми беше изключен. Но и да са го правили по договор пише, че, ако ми изпратят е-мейл или съобщение по мТ5 се считам за уведомен.
----------
Може да сезира Конституционният съд и да накара 240-те говеда в парламента да променят закони нарушаващи правата на народа. Благодарение на Омбудсмана намалиха следенето в интернето от година на 6 месеца. И силно ограничиха хората които имат достъп до това какво правиш в нета. Преди всеки олигофрен с пагон можеше да се рови, какво си правил, кога, и откъде.
То и сега сигурно може, но няма да е законно най-малкото
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо общо няма примера с новините, дори това което става там е трябва да стане в случая от темата. И като ги мислиш тия неща предполагам се сещаш чисто технически каква е разликата в скоростите на брокера към доставчика и между теб и брокера? Според теб дали софта не може да направи 10-ина проверки докато ти се мъчиш да цъкнеш от хола вкъщи?е тъй как! много просто, цената която виждаш е в историята вече - променила се е и те са увиснали с изпълнението, същото е както наблюдаваните звезди вечер, част от които са угаснали преди милиони години, но вече излъчената им светлина се разпространява, давайки надежда че може би не са угаснали - надявам се да не си се разочаровал с последното инфо, просто такъв е животаот това по ясно надали може някой да ти го обясни
значи наивника ще го разпознаеш по това че се учудва че по време на важни новини за двойката очаква поръчката му да бъде изпълнена в тесен спред на видяната цена от него.
Имат си брокерите такава точка. Не съм я измислял аз, но съм я срещал често.
В известна степен има логика. Представи си следния случай - нали помниш падането на прага на швейцареца и как се получи
движение от 30 фигури надолу? И беше абсолютна изненада за всички! Обаче представи, че аз имам свой човек в ШНБ и 5 минути преди
спада влизам с 100% от акаунта си на късо и правя яки кинти, а брокера ми е с огромни загуби.
Точно тогава си вади точката за инфото и ми отказва печалбата.![]()
да не ровя назад , но си спомням , че ти сподели че са те търсили по телефина . ... ПОСЛЕДНО кой кого е търсил. ако всичко това ти се е случило е гадно и съм/сме на твоя страна . най -малкото сме колеги ............
туй с комуникацията може и да е важно за у съдавъпреки че наистина няма как да се докаже телефонно обаждане неуспешно, освен ако не ти е изключен тилифоня и отиде къмто гласова поща или друго пренасочване
![]()
Точка 1,10 си е нормално да я има. Все пак котировките се менят непрекъснато, няма как да ги включат в договора. Проблема е, че въпросните правила за търговия
http://www.benchmark.bg/pics/editor/...al_Markets.pdf Не им е мястото на сайта. В тях е набутана клаузата с която бенча могат да си правят каквото си искат и понеже тези правила са им на сайта могат да си ги променят когато им скимне.
е айде сега, разписа се многo, на вместо лаконично да споменеш, че сделките могат да бъдат недействителни и нищожни,,,,, блестиш, госпожоЛевски, не се знае дали в договора няма клаузи, които да противоречат на закони и нормативни актове, тогава падат.
За да ме разбереш какво искам да кажа и че един договор не е свещена крава ще ти дам пример.
Наемаш си къща в договора ти пише, че всички ремонти са за твоя сметка, прокапва ти покрива и ти го ремонтираш и почваш да си искаш парите от наемодателя, ама той вика тц не имам договор, да има ама в ЗЗД пише, че тез големите ремонти са за сметка на наемодателя и той или трябва да ти го плати или да си приспаднеш от наема.
И сега понеже ти отговарям да не си помислиш и ти че искам в твоята слава да се къпя
,...... ама пред неподготвените
![]()
Те твърдят, че са ме търсили, но пак казвам по договор комуникацията с която те ме търсят е е-мейл и платформата. За 41 минути да бяха драснали едно писмо, а те нищо. Не мога да кажа дали са ме търсили по телефона, нито те могат да го докажат.
Сега на учител ли ми се правиш кога и какъв да ми е изказа и кога и какво трябва да напиша
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark