как така да имаш вътрешна информация пък и да до доказват. Може пък да имаш 6-то чувство и да разчиташ на него. Много странни оправдания са това.
как така да имаш вътрешна информация пък и да до доказват. Може пък да имаш 6-то чувство и да разчиташ на него. Много странни оправдания са това.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако колегата смята да ги съди, да действа. Аз колото се запознах с този там член, има право да си искам поне сумата от покачването след гапаЯсно е, че нямаш, но все пак си поел огромен риск. Провери си договора и ако имат такава точка се откажи от всякакви съдебни дела.
Защото съм чел, че пише "съмнение за ползване на вътрешна информация", но не е нужно да го доказват. Аз също имам съмнения, че ти си милионер с
много свободно време и липса на емоции и затова си създаваш сам виртуални проблеми.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ИзобщоЛевски, не се знае дали в договора няма клаузи, които да противоречат на закони и нормативни актове, тогава падат.
За да ме разбереш какво искам да кажа и че един договор не е свещена крава ще ти дам пример.
Наемаш си къща в договора ти пише, че всички ремонти са за твоя сметка, прокапва ти покрива и ти го ремонтираш и почваш да си искаш парите от наемодателя, ама той вика тц не имам договор, да има ама в ЗЗД пише, че тез големите ремонти са за сметка на наемодателя и той или трябва да ти го плати или да си приспаднеш от наема.
И сега понеже ти отговарям да не си помислиш и ти че искам в твоята слава да се къпя
Колега Джин да се обърне и към тоз чиляк![]()
![]()
![]()
Novak (26-07-2015)
Ето и Левски се сети за още една идея и институция, а пък на Фернандел-Пенчев му симпатизирам старае се човекът
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Колега, ако имаш договор с Бенчмарк, можеш ли да провериш дали заедно с общите условия са ти дали и въпросните правила за търговия на международните пазари ?
Аз нямам такива.
за тоз чиляк едно време бая вицове имаше написанисега дали са актуални още или вече е почнал да върши някакъв вид работа
![]()
Прочети и точка 1.10 ..............................
И аз нямам и затова е т. 1.10Първоначално написано от JIn
Колега, ако имаш договор с Бенчмарк, можеш ли да провериш дали заедно с общите условия са ти дали и въпросните правила за търговия на международните пазари ?
Аз нямам такива.![]()
Ми отдавна се сетих за него, но той не се намесва в търговски спорове.
е тъй как! много просто, цената която виждаш е в историята вече - променила се е и те са увиснали с изпълнението, същото е както наблюдаваните звезди вечер, част от които са угаснали преди милиони години, но вече излъчената им светлина се разпространява, давайки надежда че може би не са угаснали - надявам се да не си се разочаровал с последното инфо, просто такъв е животаВсичко това трябва да става за милисекунди, цъкаш цената се проверява и ако има как поръчката ти се изпълнява, ако не излиза прозорче с новата цена и ти решаваш. Веднъж приемат ли ти поръчката всичко друго са нередни машинации. Те как изобщо ще ти предложат цена, която я няма??от това по ясно надали може някой да ти го обясни
значи наивника ще го разпознаеш по това че се учудва че по време на важни новини за двойката очаква поръчката му да бъде изпълнена в тесен спред на видяната цена от него.
L1914 (26-07-2015)