Брях Комарджи как го успокои човекя
Едно време във форума на Желев имаше един Джон Ласт
Беше много запален по форекса и е адвокат, ама нещо не пише напоследък![]()
Брях Комарджи как го успокои човекя
Едно време във форума на Желев имаше един Джон Ласт
Беше много запален по форекса и е адвокат, ама нещо не пише напоследък![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Комърджи, недей тъй съвсем да го обезкуражаваш момчето брябарем поне офиса може да им подпали да му олекне на душата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем даако не е толкоз жестокосърдечен може поне барем камек да отиде да фърли
то пак ще му олекне на душичката от туй
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
според мен ако има възможност да ги съди щото от това мислене че нищо няма да стане и затова не се развиваме като някой други държави в съдебната система
[/COLOR]Въобще не са им измислени гаповете, умишлено спират да инасят всички поръчки навън по време на новини. И ти правят мега як слипидж на поръчките. Като им се обадиш ти казват, ми сори бате, ама имаше гап заради новините. А иначе от съпорта ти казват, че по никакъв начин не те ограничават да търгуваш по време на новини.То тези Глобал маркетс не бяха ли ги подгонили много преди проблема с КТБ, че били нахалствали на клиенти да сключват определени сделки с акции, може и друго да имаше, но поне аз това си спомням. И по времена телефонното склоняване имало фалшиви викачи в помещението "Купувай, купувай" да създават впечатление за голяма активност като на борсите и че ако изпуснеш момента това ще е най-голямата ти грешка в живота.
Иначе наистина и аз съм възмутена как така ще ти анулират редовно сключена сделка - нали са я приели, потвърдили, изпълнили. Ми то по тая логика може да си анулират каквото им скимне с оправданието "техническа грешка" и гап. И какви са тия измислени гапове - значи ти връзват ръцете да не може да пускаш сделки при висока волатилност, откъде накъде? - твои са си парите, би тр. да може да си пускаш каквито и когато си искаш сделки, при другите брокери няма чак толкова гапове . Да не говорим, ако ползваш експерт как може да му провалят работата.
изглежда въпросът е дали финансова сделка сключена при несъществутаща цена е деиствителна юридически ,
Иначе наистина и аз съм възмутена как така ще ти анулират редовно сключена сделка - нали са я приели, потвърдили, изпълнили. Ми то по тая логика може да си анулират каквото им скимне с оправданието "техническа грешка" и гап. И какви са тия измислени гапове
защото по време на сделката реално в целия свят свети котировка със 60 пипса по горе ...
те са хитри бенча , предварително са го измислили фриизването...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ем то затуй са направени форумите - да се споделяама то след кът резнат вече след дъжд качулка
ку е голяма сумата - трябва да се проверява по няколко пъти на кого я проверяваме
Колега Джин, ти у форекспийсармито ходи ли да питаш брятам може и да пуснат едно разследване зарад тебе
и бенча зарад имиджа да се съгласят да платят някакво обезщетение частично и да се спестиш главоболия и евентуални разходи
![]()
куре туи кат че ли е за КФНа щото един път може да изкрат техническа грешка ,два пъти пак може ,ма на всяка новина вече много им става ...ем то затуй са направени форумите - да се споделяама то след кът резнат вече след дъжд качулка
ку е голяма сумата - трябва да се проверява по няколко пъти на кого я проверяваме
Колега Джин, ти у форекспийсармито ходи ли да питаш брятам може и да пуснат едно разследване зарад тебе
и бенча зарад имиджа да се съгласят да платят някакво обезщетение частично и да се спестиш главоболия и евентуални разходи
![]()
Последна редакция от stts : 25-07-2015 на 23:45
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...