тия ли са тия смешковци с отнетия лиценз
http://www.globalmarkets.bg/За-нас-2-18.html
тия ли са тия смешковци с отнетия лицензНа година жалбите срещу инвестиционни посредици са около 200 на година. Така, че със сигурност има разработена практика как да се действа.
А другите прецакани от български брокери ви съветвам да пишете жалби до КФН. БЕЗПЛАТНО е, няма да ви боли. Щом за 130 жалби взеха лиценза на ,,Глобал Маркетс” ООД, значи има смисъл от жалби.
http://www.globalmarkets.bg/За-нас-2-18.html
Последна редакция от saxsten : 25-07-2015 на 16:47
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
http://www.darikfinance.bg/novini/11...E0%E7%E0%F0%E0
На Глобал Маркетс. Взеха му лиценза покрай КТБ, че създавал паника![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
малко като подир дъжд качулка Те краднали що може , пък другите след това им взели лиценза Утре ще се регистрират под ново име и пак готово.http://www.darikfinance.bg/novini/11...E0%E7%E0%F0%E0
На Глобал Маркетс. Взеха му лиценза покрай КТБ, че създавал паника
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам подробности. Само се сетих за името и , че им взеха лиценза неотдавна.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...ri_na_klienti/
Мдааааам, и крадецът ясен и бушона също . Сега остава и съда да си свърши работата![]()
Последна редакция от wannabe : 25-07-2015 на 18:19
Novak (26-07-2015)
То тези Глобал маркетс не бяха ли ги подгонили много преди проблема с КТБ, че били нахалствали на клиенти да сключват определени сделки с акции, може и друго да имаше, но поне аз това си спомням. И по времена телефонното склоняване имало фалшиви викачи в помещението "Купувай, купувай" да създават впечатление за голяма активност като на борсите и че ако изпуснеш момента това ще е най-голямата ти грешка в живота.http://www.darikfinance.bg/novini/11...E0%E7%E0%F0%E0
На Глобал Маркетс. Взеха му лиценза покрай КТБ, че създавал паника
Иначе наистина и аз съм възмутена как така ще ти анулират редовно сключена сделка - нали са я приели, потвърдили, изпълнили. Ми то по тая логика може да си анулират каквото им скимне с оправданието "техническа грешка" и гап. И какви са тия измислени гапове - значи ти връзват ръцете да не може да пускаш сделки при висока волатилност, откъде накъде? - твои са си парите, би тр. да може да си пускаш каквито и когато си искаш сделки, при другите брокери няма чак толкова гапове . Да не говорим, ако ползваш експерт как може да му провалят работата.
Последна редакция от Eli2356 : 25-07-2015 на 18:58
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
от КФН имаш ли отговор по въпроса с Бенча, задвижи ли нещата
туй мошеници бенча бря - освен бонбонукс там 49-50 лефа дето даваха за препоръчителство друго нищо не трябва д асе търгува при тях![]()
тоест - моестПисах им на **CM на съпорта, да ми кажат дали е имало котировки по това време. Но в понеделник ще пиша жалба до КФН и КЗП. Ще се консултирам с адвокат, ако се навие да вземе пари, само ако спечели делото ще му дам цялата сума. Не ми е за парите, въпроса е принципен. Докато има говеда, ще има и касапи. Докато си мълчим ще ни дерат живи
-------------------------------------------------------
За хората дето не са запоззнати, пак пояснявам. На 15-07 17:00 отварям дълга позиция на USD/CAD, за моя изненада поръчката се изпълни мигновенно и то на цена преди гапа, понеже тогава смениха лихвеният процент. Аз се радвам много понеже виждам как правя яко пари. Излизам , след 1 час влизам и гледам, че няма нито печалби, ни гяволиПиша на съпорта, те ми казват, че човека дето ми затвори позицията си отишъл !!!
Като ми отговори ми казва, че я е затворил на основание
1.12.
Възможно е да се допуснат грешки при цените на финансовите инструменти, котирани от БенчМарк Финанс. В такива случаи БенчМарк Финанс
има право да развали дадена сделка или да промени грешната цена , на която сделката е изпълнена, до исторически вярната пазарна цена,
АКО:
1.12.1.
БенчМарк Финанс може да докаже на Клиента , че по време на операцията е котирана цена, която е явно неправилна
-------------------------------
Тоест Бенча трябва да ми доказват на мене, а не аз на тях. Те се хвалят, че имат 12 доставчика на ликвидност, ами да ми покажат и от 12 официален документ, че са нямали ликвидност и тогава ще им приема доводите. Ама много ме съмнява Саксобанк да са нямали ликвидност, направих си профил и на 1 минутна графика се вижда, че няма гап. На **CM няма МТ5, само МТ4, но те котировките са едни и същи. На мен ми трябва доказателсто, че само един от доставчиците на ликвидност е давал котировки и с това да натрия носовете на Бенча, само че не различаваш диспозитивна от императивна норма, пък ще съдиш организация с цял правен отдел.
Ако се престъпи към съдебен иск, трябва сериозно да помислиш с какви доказателства ще обезпечиш твърденията си, понеже в тежест на внеслия иска е да докаже своите твърдения т.е. ти си първи на ход, не те. Те разбира се ще отрекат твърденията ти, за което не е нужно да вкарват доказателства, като те ще атакуват доказателствата ти формално - не по същество, а по отношение на автентичността и тежестта им и точно в този момент очаквай съдебния състав да гледа с ококорени очи от поднесената му материя, после ти ще поискаш експертиза, навярно съдебния състав ще разреши такава, и тука идва главния момент: може ли да се манипулира поръчката при доставчика т.е. може ли информацията по ордера да се промени с такава удобна за тях ..... и понеже материята е все още екзотична за съдебната ни система (бедна от съдебна практика по такива въпроси), то ще ти се наложи нелеката задача да прокарваш тепърва такава практика, а това предполага адвокат, който е запознат в детайли с дейността на брокерите и по точно как физически се отчитат тези сделки - това обаче рязко свива кръга на адвокатите, които са способни да ти помогнат,,,,,, начи в заключение, по трудната задача за теб е да намериш адвоката, понеже истината и честността са до прага на съда, след него моралните ценности са заменени с хартия оформена в папки...... бе с две думи, трябва ти на първо време човек от гилдията, който е виждал как се манипулират поръчки и след това как се покриват.
... бе ситуацията може и да се погледне и от друг ъгъл - в един момент може да се окаже, че си на кирия, ако оставиш нещата така, понеже не си се набутал със съдебни такси, които са процент от иска, с адвокатски хонорар на твоя хубавец и на ответната страна, с таксата за експертизата (ако към съда има изобщо подобни експерти
) и тоновете време да прибавя, както негативните емоции, които ще вдигнат нивото ти на кортизол, което ако продължи твърде дълго ще окаже негативно влияние на имунната ти система и ако прибавим към разклатената имунна система натриевия нитрат, който поглъщаш с колбасите, си е направо потенциален край на историята от типа дет Шишо Бакшишо ѝ вика "Днес правя 40 години, утре ми правят 40 дена"
.
Успехи в събирането на доказателствата!![]()
L1914 (26-07-2015)