Не приятел, а юрист дето върши работа и знае срещу какви пари се върши работата- такъв ако няма шанс директно ще му каже - пий една студенаа вода и не се занимавай
Не приятел, а юрист дето върши работа и знае срещу какви пари се върши работата- такъв ако няма шанс директно ще му каже - пий една студенаа вода и не се занимавай
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Дори да го спечели, се предполага, че такива дела се точат с години като се използват различни процедурни хватки.Аз пък съм писимистично настроен. Според моето скромно мнение колегата едва ли би спечелил евентуалното дело. Ако има познат/приятел юрист най-добре е да се консултира с него, за да знае дали въобще ще има смисъл да си хаби нервите и парите.
п.п. Господарите за задължителни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това имах предвид - да знае, че човека няма да го излъже само, за да му прибере парите, защото е пълно с такива мошеници, които ще му кажат, че делото ще бъде спечелено, но ..................![]()
Правилно... Има и други брокери.Те вероятно действат от позиция на силата. Аз лично винаги се чувствам слабата страна и затова дори не бих влязал в спор с брокер.
Ще кажеш защо? Ами ето пример - едни ми обещаха бонус, одобриха ми
документите, но минава време и нищо не дават. Реших да попитам и ми
отговориха, че нещо не им харесала бележката с адреса? Обясних им и им пратих друга, но като не отговориха до седмица разбрах, че няма смисъл да се
занимавам с тях.
И аз често получавам отказ за верификация дори и на ЛК, но понеже друга нямам пак я пращам, докато я одобрят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (25-07-2015)
Ще се шокираш, ако ти кажа, че прехвалените Оанда ми отказаха личната карта - не отговаряла на условията.
При това не кандидатствах за бонус, а исках да отворя реален акаунт и да вкарам лични пари.
![]()
Слушал си ти нещо, административните са вече бързи..........., въпроса е заслужава ли си и какви са му шансовете, това аз си мисля че съм прав не работи в съда
За OANDA изчакай малко. Нали знаеш, че там рамото е само 1:50, а не 1:1000 като тук. Доста капитал трябва да се затвори дори и за минимален обем от 0.01.
Обаче има предимство, по-бавно ще го сполети маржин кола
wannabe (25-07-2015)