При всички положения, на база отговора на жалбата и договора с Бенча, може да зеведеш съдебен иск. Не следя темата, но ако си решил да се бориш докрай, пробвай.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олигофренско, тяхно си е , все се надявам, в такива казуси разума да надделее и да не се стига до съд, ама рядко се случва.
Това е административно и е по документи, няма тоя, оня рече,така че даже е в твоя полза ако е тъпо становището им
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Съдебен иск ще има, но чакам КФН. Тяхната дума вече е сериозна тежест в едно дело. И до КЗП съм писал, ще видим какво ще стане. Но официалното становище Бенча си признават негласно, че са в грешка. Не са отговорили конкретно нито на въпроса ми кой е доставчика на ликвидност изпълнил поръчката ми, нито причини за така нареченото замръзване на цените дето го има САМО в БенчаЗа съжаление никъде в сайта не бенча не видях, че са ECN, само пише, че са NDD и не рекотират, а изпълняват поръчките мигновенно. Което си е 100% ММ.
Намерих графика и на **CM и на SAXO банк за въпросният ден и час с 1 минутна графика и се вижда ясно, че НЯМА ГАП !!! Гапа е само при бенча.
----------
Те на това разчитат, да си траеш. Ще се консултирам с адвокати другата седмица, може би тряваше да го направя преди да напиша жалбите, но вече е късно. Ще ползвам адвокати, ако се наложи да обжалвам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те вероятно действат от позиция на силата. Аз лично винаги се чувствам слабата страна и затова дори не бих влязал в спор с брокер.До 30 дни след подаване на жалбата. Дано стане нещо, сега четох, че на глобал маркетс са им взели лиценза заради над 126 подадени сигнала за нередности срещу тях
----------
Отношението на Бенча е меко казано обидно, такова олигофренско официално становище са ми написали, че незнам какво да кажа. Бях решил само жалби, но сега ще ги съдя и ще пиша и до господари на ефира.
Ще кажеш защо? Ами ето пример - едни ми обещаха бонус, одобриха ми
документите, но минава време и нищо не дават. Реших да попитам и ми
отговориха, че нещо не им харесала бележката с адреса? Обясних им и им пратих друга, но като не отговориха до седмица разбрах, че няма смисъл да се
занимавам с тях.![]()
Успех и внимавай при избора на адвокати, ако много те тикат към съда и са силно убедени, че ще спечелят, много нямай вяра.Съдебен иск ще има, но чакам КФН. Тяхната дума вече е сериозна тежест в едно дело. И до КЗП съм писал, ще видим какво ще стане. Но официалното становище Бенча си признават негласно, че са в грешка. Не са отговорили конкретно нито на въпроса ми кой е доставчика на ликвидност изпълнил поръчката ми, нито причини за така нареченото замръзване на цените дето го има САМО в БенчаЗа съжаление никъде в сайта не бенча не видях, че са ECN, само пише, че са NDD и не рекотират, а изпълняват поръчките мигновенно. Което си е 100% ММ.
Намерих графика и на **CM и на SAXO банк за въпросният ден и час с 1 минутна графика и се вижда ясно, че НЯМА ГАП !!! Гапа е само при бенча.
----------
Те на това разчитат, да си траеш. Ще се консултирам с адвокати другата седмица, може би тряваше да го направя преди да напиша жалбите, но вече е късно. Ще ползвам адвокати, ако се наложи да обжалвам.
Опитай още един път с адвокат спогодба с бенча, не се знае но в 20-30 процента от случаите работи и ще си спестиш доста разходи, ако не стане винаги може да ги съдиш, пък и ще ти в плюс пред съда, че си направил всичко възможно да се разберете
Ако беше в американски съд, данните от **CM и SAXO щяха да са достатъчни. Но тук незнам. А и се съмнявам, че въобще има съдебна практика за такива случаиСъдебен иск ще има, но чакам КФН. Тяхната дума вече е сериозна тежест в едно дело. И до КЗП съм писал, ще видим какво ще стане. Но официалното становище Бенча си признават негласно, че са в грешка. Не са отговорили конкретно нито на въпроса ми кой е доставчика на ликвидност изпълнил поръчката ми, нито причини за така нареченото замръзване на цените дето го има САМО в БенчаЗа съжаление никъде в сайта не бенча не видях, че са ECN, само пише, че са NDD и не рекотират, а изпълняват поръчките мигновенно. Което си е 100% ММ.
Ако беше в американски съд, данните от **CM и SAXO щяха да са достатъчни. Но тук незнам. А и се съмнявам, че въобще има съдебна практика за такива случаи
----------
Няма начин да няма, от колко години и колко брокери в бг, все е имало разни спорове
Техническа експертиза не се иска за финансов казус, има си друго име