JIn
Аз не разбрах изгубил ли си твои пари от цялата работа, баланса ти същият ли е преди отварянето или ти се е намалил след проблема ?
JIn
Аз не разбрах изгубил ли си твои пари от цялата работа, баланса ти същият ли е преди отварянето или ти се е намалил след проблема ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най добре е първо да започнеш с един телефонен разговор в първия работен ден ,
като се опиташ да ги убедиш че няма да оставиш нещата така и имаш намерение да изясниш недоразумението / да си търсиш правата .
Едновременно с това имейл , в който да опишеш подробностите .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
JIn, това ти писах и да са ти звънели как ще докажат за какво ще щели да си говори
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Загуба нямам, имам пропуснати печалби. Балансът ми е същият какъвто беше преди да ми затворят печеливашата позиция. Но реално, ако си бях затворил позицията преди да ми я анулират, щях да имам загуба. Както и да го гледаш това са си близо 10 000 долара в най-лошия случай и мисля към 3700 към момента на анулиране
----------
Няма как да докажат каквото и да е за телефонен разговор, още повече, че би бил абсолютно безсмислен. Те са ми звънели да ми кажат, че ще ме рекотират !! При положение, че вече имам отворена сделка в продължение на 44 минути
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това си е обир направоЗагуба нямам, имам пропуснати печалби. Балансът ми е същият какъвто беше преди да ми затворят печеливашата позиция. Но реално, ако си бях затворил позицията преди да ми я анулират, щях да имам загуба. Както и да го гледаш това са си близо 10 000 долара в най-лошия случай и мисля към 3700 към момента на анулиранепропуснатата печалба си е чиста загуба
Вече 3 мейла им написах, файда никаква, но ще продължавам да пиша, защото друго си е да го имаш черно на бяло. А ако звънна те записват разговорите, но аз нямам достъп до тези записи. Според сайта на КФН тряБва да пиша и до началството и да получа официално становище и тогава да си пусна жалба в КФН. Има някаква вероятност да си пиша с дилърчето което мие затоврило погрешка позицията, понеже като им писах, ми казаха, че човека който ме е анулирал не бил на работа и само той можел да ми обясни и щял да ми звънне. Написах им, че искам писмена комуникация
В общите им условия пише ли нещо по което могат да те минат. КФН е доста добра идея само да им се работи по въпроса. Те въобще писаха ли ти зато е затворена позицията, защото това че човека не е на работа е много несериозен отговор. Ти реално нямаш никакви отношения с него а с самата фирма.
По тяхната логика ако напусне човека отговорен какво трябва да заведеш граждански иск ли?
Тъй де какво ти пея от вчера зарязвай приказките и се хващай за клавиатурата в писмена форма с входящо номерче
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
JIn ,обаче за съжаление сега погледнах времената на моята сделка по същото време ... тази точка
1.12.1. "ако БенчМарк Финанс може да докаже на Клиента , че по време на операцията е котирана цена, която е явно неправилна"
бенча ше я докажат без проблем ,защото при мене сделкта е затворена точно в 14.00.00 часа на цена 1.28485 ,а след още 16 секунди /часа на вход от на бенча срииншота/ цената беше много по нагоре ...
Въпросът е как ще се процедира по нататък ,защото вината е в тях все пак ,че са допуснали грешка и дори и на друга цена
е трябвало да те вкарат на пазара ...
не знам дали стана ясно какво искам да кажа , изходът на тази графика е 16 секунди преди твоя вход ,а цената е вече 50 пипса нагоре ...след още 16 секунди вече беше съвсем далеч от въпросното 1.28077,това с лекота ше го докажат искам да кажа ...
![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
fxg (19-07-2015)
С него няма много смисъл да си говориш ,Вече 3 мейла им написах, файда никаква, но ще продължавам да пиша, защото друго си е да го имаш черно на бяло. А ако звънна те записват разговорите, но аз нямам достъп до тези записи. Според сайта на КФН тряБва да пиша и до началството и да получа официално становище и тогава да си пусна жалба в КФН. Има някаква вероятност да си пиша с дилърчето което мие затоврило погрешка позицията, понеже като им писах, ми казаха, че човека който ме е анулирал не бил на работа и само той можел да ми обясни и щял да ми звънне. Написах им, че искам писмена комуникация
по добре с някой нагоре по веригата да опиташ да се свържеш .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb