то със сигурност началството е провело разговори с брокера. А ти с него няма за какво да разговаряш. То и неговия отговор не значи че е компетентен
то със сигурност началството е провело разговори с брокера. А ти с него няма за какво да разговаряш. То и неговия отговор не значи че е компетентен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
след официалното становище ако може и с входящ номер и после при юрист ако прецениш
Аз им писах на чата. Те твърдят, че са ме търсили по телефон, но това не променя нещата. Ами имат врътка, че ако докажат, че цената е грешна имат право да ми затворят позицията.В общите им условия пише ли нещо по което могат да те минат. КФН е доста добра идея само да им се работи по въпроса. Те въобще писаха ли ти зато е затворена позицията, защото това че човека не е на работа е много несериозен отговор. Ти реално нямаш никакви отношения с него а с самата фирма.
По тяхната логика ако напусне човека отговорен какво трябва да заведеш граждански иск ли?
има човек във форума който може да ти помогне forexnolimitВече 3 мейла им написах, файда никаква, но ще продължавам да пиша, защото друго си е да го имаш черно на бяло. А ако звънна те записват разговорите, но аз нямам достъп до тези записи. Според сайта на КФН тряБва да пиша и до началството и да получа официално становище и тогава да си пусна жалба в КФН. Има някаква вероятност да си пиша с дилърчето което мие затоврило погрешка позицията, понеже като им писах, ми казаха, че човека който ме е анулирал не бил на работа и само той можел да ми обясни и щял да ми звънне. Написах им, че искам писмена комуникациямисля че е доста в час с тези неща съветвам те да се допиташ до него
JIn (19-07-2015)
От КФН искат да е говорено с повече от един човек и да има официално изказване от ръководен кадър. Не ми искат нито входящи номера нито нищо. Просто ще им дам необходимите данни, а те имат правомощитията да им ровят из системите и да видят, кой какви котировки е пускал. Но щом самите Бенчмарк не ми дават котировките на доставчиците на ликвидност, нещата започват да смърдят откъм бенчма
----------
Най-вероятният сценарий за момента, е да ми откажат да ме компенсират от Бенчмарк и аз ще им пратя КФН. Ако КФН кажат, че има нередности вече ще имам сериозен довод и за съд. Аз просто си търся правата, подписал съм договори, държал съм се като добросъвестен клиент. Търгувал съм по време на новини, което е практика ПОЗВОЛЕНА от бенча. Така, че каквото са си надробили, да си го сърбат.
Демек изпълняват инструкцията на началството ние сме прави- клиентите грешат.
Недей да гадаеш кой какво и що. Пишеш едно писмо до Бенча.
Ама както искаш, ако искаш си говори
Слагаш приложения картинки от тяхната и други платформи, по възможност доставчиците им на ликвидност.
И чакаш отговор напълно възможно е да не ти отговорят, ако стане това след 20 дена ново писмо.
Учтиво и любезно и само факти излагаш няма се разпростираш в аз мисля, казаха ми в договора така пише обаче и прочие дето си ги пишем тук.
Та във второто писмо пишеш на писмо с входящ номер нямам отговор.......
След това другата пътечка, а междувременно тоя ми каза , оня рече и решаваш какво ще правиш.
П.с.На тоя етап нямаш с какво да отидеш при юриста- всеки читав ще ти каже дай ми документите- ти освен договора с бенча и извлеченията нямаш друго и ще те одруса поне 200лв плюс разходите да ти набави таз кореспонденция
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
JIn (19-07-2015)
точно тъй - първо трябва да се пита бенча дали доброволно ще си платят магариятаслед туй вече лайнца по вентилатора
![]()