Fafa и спортните хора там ... освен че се движа непрекъснато , се качвам и слизам от стълба поне 50 пъти на ден , същото е и с клякането . Движение не ми липсва . И не е само бирено коремче , дет се вика имам три реда ц*ци . Просто е гадно .
Fafa и спортните хора там ... освен че се движа непрекъснато , се качвам и слизам от стълба поне 50 пъти на ден , същото е и с клякането . Движение не ми липсва . И не е само бирено коремче , дет се вика имам три реда ц*ци . Просто е гадно .
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Ако наистина си загрижен за състоянието си най добре иди на лекар да установи причината защото тя може да е най различна ....нарушена обмяна на веществата ендокринни жлези засягане на хипоталамичните центрове и един куп други работи.... а иначе майтапи във форума да стават ....доста нестандартни рецепти ще научиш...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (18-07-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Doro (19-07-2015)
Сега едното няма нищо общо с другото....
Това че се качваш и слизаш и по 100пъти да го правиш все тая...ако не се прави нещо по правилния начин. Има и упражнения за корем ако не ги правиш правилно само може да хабиш енергия и нищо повече...
Иначе Ники е прав отиди си пусни изледвания, за да провериш ендокринната система.
Ако не спорт и диетка....ако е наред всичко трябва да видиш ефекст.
Аааа и мнооого упоритост. С три месеца не става....
Това с диетите е абсурд, по добре хранителен режим, и то редовен и честИ мозъкь е мускул
Като е свикнал да запасява организмь, защото ядеш два пъти на ден, веднага го лепи на мазнини, ако го тренираш да си знае, че на 3-4 часа ще има нова храна, спира да запасява
комбинирай го със скачане, по половин час без да спираш, ако имаш въже - въже, ако нямаш - представяш си че имаш, ако си много тежък и са ти кофти колене и глезени, недей, ако имаш възможност да правиш кардио, прави на трева - 20 секунди спринт, 10 секунди почиваш и така докато не можеш да мръднеш
Един месец комбинирано храненето и тренировките и ще влезнеш във форма
след което идва ред на поддържането на формата
Най-добре отново с хранителен режим, разрови се в интернет за алкално киселинния баланс, от него тръгват всичко, направи си един хранителен режим, кога какво и защо да ядеш и си следи миризмата
Естествено, може и да не четеш какво ти пиша
![]()
Диета не означава глад.....а именнно хранителен режим...има диети за напълняване.....думичката се разбира погрешно явно.
А може и да се използва погрешно, знае ли човек![]()
![]()
Диетата е хранителен режим, при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние.
Спазване на диета не означава лишаване от храна, а правилната ѝ консумация. В нея е важно количеството, качеството и съотношението на приеманите храни. Има различни диети при различните болести - диабет, сърдечни болести, наднормено тегло и др. Диетите за корекция на теглото са както за намаляване, така и за увеличаване на килограмите.
Вече знам![]()
![]()
Последна редакция от mck : 18-07-2015 на 23:22
Нямам проблем с теглото . 180 см съм и вероятно вече около 80 кг . Което ме дразни , 70 си бях ок . А относно упражненията ... клекнал съм и съм се изправил колкото всички вас вероятно и нямам колене да правя това повечеВъпросът беше за шкембето ?
Ако можеш пробваи без газирани напитки и бира като за начало.
После може да продължиш и с упражнения за стягане на коремните мускули.
п.п. Избягвай и пилешкото защото е пълно с хормони възможно е и то да вреди![]()
Doro (19-07-2015)
Добро утроНеделя сутрин е . Да споделим рецепти за махмурлук
![]()
pablo (19-07-2015)