това и двата са ган ветрила - стандартни от двете платформи . така ли да те разбирам ................ или са ветрила на Ган и Фибоначи от една платформа .
фибоначовото аз съм го нагласил според както бай Ганя е писал![]()
е те туй е от мт5 ган-фен и фибоначи по същия модел - умишлено съм турил със съвсем малко да се различават, че инак съвпадат абсолютно и едното няма да се вижда
туй е с променен мащаб - няма разлика, пак съвпадат абсолютно
важно да се отбележи, че на фибоначовите ветрила мойте няма ъгли 1х3 и 3х1![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някои ъгли няма сми , наистина . мого чертъ , мого нящо . поне не ги слагам ...............фибоначовото аз съм го нагласил според както бай Ганя е писал![]()
е те туй е от мт5 ган-фен и фибоначи по същия модел - умишлено съм турил със съвсем малко да се различават, че инак съвпадат абсолютно и едното няма да се вижда
туй е с променен мащаб - няма разлика, пак съвпадат абсолютно
важно да се отбележи, че на фибоначовите ветрила мойте няма ъгли 1х3 и 3х1
синьото е стандартното ган-фен инструмент в мт4, червеното е стандартно ган-фен инструмент в мт5, сивото е фибоначи фен с настройки -7;-3;1;0;0.5;0.75;0.875
ганьовския ъглец кът намериш колко е основния 1х1 другите трябва да са пропорционални на него - демек като ги туриш в един квадрат да стигат до средите и четвъртинките мудемек със синьото ветрило както съм ги турил сините квадрати
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
отупах, ама виж ги хубаво тез картинкито на самите тях не е написано кое е мт4 и кое мт5 - там дето е със синьо ган-фен инструмента е мт4, там дето с червено - мт5
#CL е на инста петрола, а LCrudeAug15 е на Актив
също три-минутка има само на мт5
![]()
CD не се вижда на картинката нещо? ..........................
Така по-добре ли е ????
http://prikachi.com/images/409/8239409D.png
Дам и аз това гледам разбира се, вярно е, но е но определено не влиза в графа красиво![]()