Lubo, колко време си прекарал в бектест? Отговори честно!
Lubo, колко време си прекарал в бектест? Отговори честно!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (02-04-2016)
kypa (02-04-2016)
-
Николко. Дори нямам идея какво е точно това. През март месец направих отлични печалби - от $100 до $10 000 за месец, но беше
бонус кампания с условия, които не изпълних и нищо не получих от брокера. Показвал съм извлечения от сделките.
Сега пак започнах силно, но в момента когато почнах да си правя планове за изхарчването на парите и влезнах в черна серия.
Още съм в шок, но взех да осъзнавам, че аз от форекс не съм видял лев печалба. Увеличавам си акаунта няколкократно, но когато се
замисля за теглене и харчене се задейства някаква прокоба и губя всичко за часове.![]()
kypa (02-04-2016)
Аз на тебе колко пъти требе ти казвам, че трейдър няма станеш, ... а ...?
Колко ...?
Само товариш форумо и си губиш времето ...![]()
ще стане бе , недей такаАз на тебе колко пъти требе ти казвам, че трейдър няма станеш, ... а ...?
Колко ...?
Само товариш форумо и си губиш времето ...
ще взема да направи някоя глупост и него после ще го четем в новините , малко ли се трепят всеки ден ?
Ще станеш Любчо ( моето момче )- нема се плашиш![]()
Lubo (12-06-2015), Emil Enchev (13-06-2015), kypa (02-04-2016)
Това дали ще стана трейдър или няма да стана не ми е проблем.
Давам си сметка, че профуках доста пари, които спокойно можех да спася с две кликвания на мишката, но аз
си гонех някакви грандомански цели.
Оценявам поведението си като безотговорно и се тревожа, че такова действие може
да ми създаде неприятности във всяка една област.
Както казва един приятел - "Не започваме живота си добре, Любак, хич не го започваме добре!".
По друг повод, но и в случая важи!![]()
kypa (02-04-2016)
kypa (02-04-2016)
Нека си говори човека, всеки има право на мнение.
Засега е прав, защото последните два месеца вече ми стана навик да
изградя сметка от нулата и после с пренебрижетелен жест да я фалирам.
Миналия месец с бонус $180 от Инстафорекс направих две сметки - бонусната и ПАММ с по над $400 в тях.
Сега с 200лв. на съвсем непозната платформа почнах като на шега и четвъртата седмица я бях напълнил с над 1000 кинта сметката.
И в двата случая началото е силно, защото нямам никакви очаквания и си цъкам за кеф. Видя ли, че се правят пари вече
почвам да си поставям високи летви, направо се гипсирам и комплексирам и вече няма удоволствие от трейдинга, а
се гонят само големите печалби, което се оказва най-бързия път до фалита!
Отново повтарям, че всичко това го пиша, за да светне на някой начинаещ, а и за да преодолея шока и излея гнева си.
Помощ и съжаление от никого не искам.![]()
kypa (02-04-2016)