Абе в някои сфери, част от каквато е трейдинга си е задължително, защото и хирурга може да каже - не е задължително успешните трансплантации да се измерват с оцелелите след операциятапостоянно пробвам нови и различни неща.. както стратегии, така и начин на търговия.. ама нъцки.. нищо де, я съм упорит и продължавам.. "Всеки търтговски ден е практика, трупане на опит и знания. Не е задължително успеха да се измерва с пари"...забравих кой го беше казал..![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (12-06-2015), kypa (02-04-2016)
еее.. вий пък.. аз тука си вдъхвам кураж и се успокоявам, че нещата не са чак толкова зле щом няма финансов резултат.. пък вий веднага гледате да ме обезкуражите..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (02-04-2016)
Моята бонусарка изкара 2 сделки тоя месец, като втората беше добавка на първатаИмаше продължителност на живот >24 часа
Дано сега се почувстваш по-добре
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (12-06-2015), звездоброец (12-06-2015), kypa (02-04-2016)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Моята реална сметка изкара точно месец и днес вече е неизползваема!
Не знам дали е повод за гордост?
Аз лично съм много разочарован, защото три седмици акаунта ми нарастваше
едва ли не в геометрична прогресия и на четвъртата седмица влязах с план график по колко
да печеля на ден и така се овъртолих с големи обеми и прибързани сделки, че в крайна сметка
загубих всичко.![]()
kypa (02-04-2016)
Заразаватчиите на Ситняково и те не знаят днес колко ше изкарат от домат'тоМоята реална сметка изкара точно месец и днес вече е неизползваема!
Не знам дали е повод за гордост?
Аз лично съм много разочарован, защото три седмици акаунта ми нарастваше
едва ли не в геометрична прогресия и на четвъртата седмица влязах с план график по колко
да печеля на ден и така се овъртолих с големи обеми и прибързани сделки, че в крайна сметка
загубих всичко.![]()
Няма нужда да ми навираш големи букви не съм сляп. Знам, че точно тази алчност ми изяде сметката.
Само бях чувал и чел за нея, но сега я усетих каква разрушителна сила има.
В понеделник нямах грешна сделка и спечелих общо 120 лева, на които се мръщих, защото плана беше поне 200.
Това го четете внимателно, особено начинаещите. Не се оплаквам, а споделям една кардинална грешка с надеждата другите да
я избягват.![]()
После вече човек на практика губи баланс и не мисли за пазара и сделките трезво, а го интересуват само кинтите като краен резултат.
Вдигаш обемите, държиш поръчки на 50-100 лева печалба без да сложиш плюсов стоп,
за да станат поне 200-300, но при този пазар с два скока си вече на загуба.![]()
kypa (02-04-2016)
То и ти си ги чел тези неща 100 пъти, но пак си ги повторил. Начинаещия трябва да си мине по тоя път...Няма нужда да ми навираш големи букви не съм сляп. Знам, че точно тази алчност ми изяде сметката.
В понеделник нямах грешна сделка и спечелих общо 120 лева, на които се мръщих, защото плана беше поне 200.
Това го четете внимателно, особено начинаещите. Не се оплаквам, а споделям една кардинална грешка с надеждата другите да
я избягват.![]()
После вече човек на практика губи баланс и не мисли за пазара и сделките трезво, а го интересуват само кинтите като краен резултат.
Вдигаш обемите, държиш поръчки на 50-100 лева печалба без да сложиш плюсов стоп,
за да станат поне 200-300, но при този пазар с два скока си вече на загуба.
Дали? .................................................. .................................................. ..........................Няма нужда да ми навираш големи букви не съм сляп. Знам, че точно тази алчност ми изяде сметката.
я избягват.![]()
за да станат поне 200-300, но при този пазар с два скока си вече на загуба.
kypa (02-04-2016)
Вярно е. Сега си спомням конкретни сделки и ми се вижда пълна глупост, че съм постъпил по определен начин.
Това не е лъжа и го повтарям - от всяка губеща сделка можех да се измъкна дори на печалба.
Имаше подобен прозорец, но аз не го използвах, чакайки и предвкусвайки "големия удар".
По зла ирония на Съдбата точно сделките от които излизах с конкретна печалба после се развиваха в
стил "пропуснат голям удар". Може би това ме подразни и накара да стана по-търпелив, но
и по-непредпазлив.![]()
Spekulanta (12-06-2015), kypa (02-04-2016)