Гледам почти се изпълнила прогнозата ми от преди месец - бавно и мъчно до 1,15 (с разликата че не беше толкоз бавно и мъчно)
Сега съм на мнение че и 1,16 може да удари - там някъде се пада и таргета на преполагаемото двойно дъно на дневна(ако е решило да се движи като по учебник). Има и други тънкости, но да не давам много мнения, че така или иначе много нямах време да го разглеждам и търгувам напоследък.Всеки случай така виждам общата (нескалперска) картинка
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-05-2015 на 20:38
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (18-05-2015)
Елке, тя прогнозата стинки донесе ли в акаунтчето, че ако не е по-добре да се бориш за мястото на Емо Чолаков
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да дадем една ръка ако има проблеми.................................. ..Анче, oще не съм влезнал в този привилегирован клуб![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ша тръгва май надоле
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ANA (18-05-2015)
утре сме за нагоре
Сега съм на мнение че и 1,16 може да удари - там някъде се пада и таргета на преполагаемото двойно дъно на седмична (ако е решило да се движи като по учебник). Има и други тънкости, но да не давам много мнения, че така или иначе много нямах време да го разглеждам и търгувам напоследък.Всеки случай така виждам общата картинка.
]
Един тредър приклещил един аналтик в ансансьора и го пита:
-Ха сега ще можеш ли да познаеш За нагоре ли сме или за надоло![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Хубав, хубав колко да е хубав.Ма имам съмнения, че същата графика на сметка ми я пуска преди 2-3 месеца.
Но ме мързи да търся, честно казано.
Но ако продължаваш с лъжите може и да се позабавлявам.
![]()
Разликата между трейдъра и анализатора, е че на единия знае, че не е нужно да знае какво ще направи пазара за да печели. Търговията на професионалните трейдъри за който се чуди изглежда ужаасно в очите на новобранците и синоптиците.
Струва ми се че долара в момента е доста силен, някой има ли обяснение ?