Само на EURGBP не ви се следят и други двойки.....................................По задължително е да се знае Анчето на какви позиции е. ..................................
Само на EURGBP не ви се следят и други двойки.....................................По задължително е да се знае Анчето на какви позиции е. ..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едва ли , то упорито и явно й харесва, не спира да ни изненадва с все по грандиозни прогнози
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Забавлявам се и аз като вас. .................................................. .........Едва ли , то упорито и явно й харесва, не спира да ни изненадва с все по грандиозни прогнози![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много ме мързи. гледам си филми. Чак не ми се забавлява с теб. Ойлюва където си пуснала поръчка от 4-5 години не го следа.![]()
pluto1, нещо такова си мисля аз оттук, ама утре ще видя къде сме пренощували
https://charts.mql5.com/7/867/eurusd...-division4.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
пуснах ти отговора 2-3 поста по надолу .pluto1, нещо такова си мисля аз оттук, ама утре ще видя къде сме пренощували
https://charts.mql5.com/7/867/eurusd...-division4.pngпреди 5 минути
явно мислим еднакво
Аз пак ще я пусна като затворя позиция.................................... ..................Много ме мързи. гледам си филми. Чак не ми се забавлява с теб. Ойлюва където си пуснала поръчка от 4-5 години не го следа.![]()
Крайно време е Spekulanta да се прибере от работа и да си види сметката.....
Lubo (18-05-2015)
Къде го оново моме Асятя да та види какви ги трен линийки чертаешpluto1, нещо такова си мисля аз оттук, ама утре ще видя къде сме пренощували
https://charts.mql5.com/7/867/eurusd...-division4.png![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване