Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
затова му пуснах основните фигури за хармоничен треид . не е панацея , но е нещо за закачка . чакаме някаква графика за коментар. каквато и да е
.......
----------
това не ме притеснява ......................... друга ми е стратегиятаза задържани позиции над 24 часа не даФат ли нещо
![]()
Аса ,това би трябвало да ти е от полза
човека всичко показва кое как става гледай видеата и с времето
ще схванеш как стават нещата
http://www.reliableforexsignals.com/...a-3-te-SMA/370
Пипирудите хич не ги виждам, все се чудя отде да им захвана началото
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
pluto1, е цар на пИпердудите
И аз като Novak само гадая неуверено....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хектор де Вил не е за начинаещи. Освен това, стратегията му с трите SMA е за по-дългосрочна търговия,и по-големи графики.Аса ,това би трябвало да ти е от полза
човека всичко показва кое как става гледай видеата и с времето
ще схванеш как стават нещата
http://www.reliableforexsignals.com/...a-3-te-SMA/370
така е но Аса нали иска да види как се определят подкрепи и съпротиви
а Хектор ги чертае и обеснява нагедно кое как и защо
мисля че ще му е полезно да види как стават нещата на видео от колкото по снимки
да му се обеснява![]()