вълновата теория е малко относителна . не я оспорвам , но за точни входове има други методи.. -Малко ми е не ясно как да използвам тази стратегия 9/30 след като незнам кога ще снатъпи корекцията и кога ще приключи.
Мисля че и фибо корекция не може да ни помигне много .
Стратегията 9/30 е работи добре на евро-долар за други валутни двойки не много добре.
Как во ще кажете за вълновата теория на Елият
До pluto1 да имам много въпроси да даже незнам от къде да започна.
До Emil Enchev ако всичко е ала бала как другите се справят. Неказвам че е лесна работа и няма риск.
Карай едно по едно - ти от начинаещ та на Елиът отиде - то има хора дето по 5 г. не могат да го разбератКак во ще кажете за вълновата теория на Елият
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето ти предложение, сложи ги на един инструмент, виж назад графиката и определи къде биха ти били входовете на минала графика и евентуалните таргети и стопове.
Пусни го това упражнение тук на кадро и ще коментираме
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ти пък що си мислиш, че се справят - то само така изглежда по форумите - единствено там няма губещи трейдъри - всичко печели наредДо Emil Enchev ако всичко е ала бала как другите се справят. Неказвам че е лесна работа и няма риск.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (12-05-2015)
аса .провери в тубата дали няма някой клип с тази стратегия![]()
Били казал какви са точно тези други методи. Или откъде мога да прочета по темата.вълновата теория е малко относителна . не я оспорвам , но за точни входове има други методи..
----------
Просто чета в интернет и има доста изказвания по темата ама неможах да разбера да ли е от полза .Карай едно по едно - ти от начинаещ та на Елиът отиде - то има хора дето по 5 г. не могат да го разберат
----------
Незнам как да качвам снимки иначе многу хубава идеяЕто ти предложение, сложи ги на един инструмент, виж назад графиката и определи къде биха ти били входовете на минала графика и евентуалните таргети и стопове.
Пусни го това упражнение тук на кадро и ще коментираме
значи според мен най лесно ще ти да по изучиш свещите
и да търгуваш по тях![]()
Всичко, което научиш ще ти бъде от полза, но не се опитвай да научиш всичко - кашата ще стане много по-голяма в главата тиПросто чета в интернет и има доста изказвания по темата ама неможах да разбера да ли е от полза .
Започни с нещо простичко - средни величини, съпротиви и подкрепи, канали - ей такива неща - за Елиът ти е малко рано още, аможе и въобще да не стигнеш до него.
petar80 (11-05-2015)
колежке или колега , ако си захапала сериозно ти предстоят много въпроси и отговори . 1 - подходящ фреим - зависи от темперамента ти /включително/ 2. подходяща стратегия , съобразена с тайминга и ... те са много и взаимносвързани и се водят за ръчичка ........... 3 . всяка двойка си има своята специфика в движенията - избор на подходяща валута .... и т . н един ще ти казва Фибо , друг Елиот , трети Ган , и т .н . нещо такова че да е . а ти как ще си копаш , си е твоя работа. никои не знае какво знаеш , че да ти помогне . пусни нещо като анализ , за да се ориентираме . и коляжката Новак ти го каза
Правиш си анализчето на платформата, дясно на графиката safe as , копи и пейст тук и ние те разбиваме на пух и прах- шегувам се за последното.
За вълнувата теория потърси Балан- вълновата теория, ако не я намериш по нета, мисля я имам на флашка ще ти я пусна.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark