Последното място е за един обикновен футболен стадион,жива трагедия
Последното място е за един обикновен футболен стадион,жива трагедия
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моите спомени са още от онея, с цинтовете и кования гьон. То си бе направо изкуство, да си наковеш нови подметки от гьон!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мда определено всяват респект
http://www.haskovo.net/news/187938/2...ta-ot-pobedata
що не припомниш,че най-голямото съкращение на армията ни беше през десетте години,когато главнокомандващ и президент беше Гоце........Дереджето на Българската армия - все по-тъжно.
(численост по години)
1885 г. - 82 000
1902 г. - 102 000 (имаме повече въоръжени сили от САЩ)
1912 г. - 600 000 (с резервите достига до 714 000)
1914 г.- 800 000 (издържа най-голямата армия в СВЕТА по брой на глава от населението)
1944 г. - 450 000
1945 г. - 1989 г. - 120 до 155 000 (мирновременна армия)
2012 г. - 24 000
Нашите съседи през 2014 г.
ТУРЦИЯ - 682 000
ГЪРЦИЯ - 184 000 (при тази криза)
РУМЪНИЯ - 85 000
СЪРБИЯ - 29 000 (без паравоенните отряди, с които става около 100 000)
БЪЛГАРИЯ - 24 000 (на последно място)
и да пообясниш с пламенния си патос от чия височайша централа му беше нареждано.....
jivko78 (10-05-2015)
в казармата това което видях, че там се влизаше зорлем и всеки бягаше по принципа на най-малкото съпротивление. това чест, отечество и т.н.т. просто забръйй.... та да ти кажа и 100К пундьовци като мен да събереш брой ни превзети по икендия, но пък в Кербала бяха аматьори сякаш. просто света се променя. аз в момента с една лична карта обикалям половиния цивилизован свят, та така и немога да разбера за какво ми е да си нося калашник.
Всъщност колко човека от тука пишещите са готови да допълнят бройката на Българската армия до 100К? Питам само![]()
Имаше некое от малките княжества, дето симфоничсия им оркестър бе 96 човека, а армията - 72!! Една гвардейска рота по протокол, при посрещането на държавни глави.
Мога и да ти припомня, кои си създадоха армия от охранители , че те са в пъти повече от армията
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз определено не искам да съм в това числоВсъщност колко човека от тука пишещите са готови да допълнят бройката на Българската армия до 100К? Питам само
то и нямам причина за която даго правя![]()
Но имаше и нещо друго тогава. Често съм чувал: "Два дена по рано да рекат да ме уволнят, няма да се съглася!! Всички дето ме познават, да си мислят че съм нещо болен и за туй са ме уволнили!! Да те уволнят по болест от казармата, все едно си половин мъж и не ставаш за нищо!!!"в казармата това което видях, че там се влизаше зорлем и всеки бягаше по принципа на най-малкото съпротивление. това чест, отечество и т.н.т. просто забръйй.... та да ти кажа и 100К пундьовци като мен да събереш брой ни превзети по икендия, но пък в Кербала бяха аматьори сякаш. просто света се променя. аз в момента с една лична карта обикалям половиния цивилизован свят, та така и немога да разбера за какво ми е да си нося калашник.
Всъщност колко човека от тука пишещите са готови да допълнят бройката на Българската армия до 100К? Питам само
питането ми се струва на вятъра....................в казармата това което видях, че там се влизаше зорлем и всеки бягаше по принципа на най-малкото съпротивление. това чест, отечество и т.н.т. просто забръйй.... та да ти кажа и 100К пундьовци като мен да събереш брой ни превзети по икендия, но пък в Кербала бяха аматьори сякаш. просто света се променя. аз в момента с една лична карта обикалям половиния цивилизован свят, та така и немога да разбера за какво ми е да си нося калашник.
Всъщност колко човека от тука пишещите са готови да допълнят бройката на Българската армия до 100К? Питам само
.........