И винаги "хепи енда" са едни огромни войнишки гробища, паметници на незнайния войн,................където щастливите че са оживяли, поднасят цветя.
Последна редакция от GeorgiRR : 10-05-2015 на 11:26
Може би единственото хепи на енда е това че е енд, ала жадните за власт никога няма да спрат да ни избиват заради амбициите си
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Или да се радват, че единствения ни херикоптер не е успял да падне на главите на хората, а успешно се е приземил от нашата гледна точка
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
То тоя хеликоптер требе отдавна да е музеен експонат. Абсолютна антика. Или поне да го дадат на земеделците че да си пръскат лозята с него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
танка или ескадрилата от самолети като парадна техника.... да, определено не бях се сещал за този вариант
на мен ми стана ясно, но ходи да го обясниш това на Украинците, Афганистанците, Иракчаните и т.н.т.
знаеш ли изобщо как гледа на фойерверките човек който е видял войнатат в своята страна ..... лично съм виждал деца които залягат под масата като рефлекс. ... драга ми тв зрителко
заеби тази гордост... видиш ли пагон,, бягай на далеко. ... аз примерно на 6 май също бях вперил поглед, ама към тавата с печеното агнеи колко човека обсъждащи нашия парад направиха това ...тогаз нека малко да се усещаме, ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ОФИЦЕРИ!!
![]()
И все пак неуспешен опит за излизане от положение .................................................. .............
значи, за да не става така, процедурно предлагам, в разговора ни да не се включват повече хора, които не са изпитали отката на АК-47 по раменете си или не са пробвали кво става ако обуеш чорап от изкуствена материя с кубинките си.![]()
комарджи забряваш партенките
................................
О, нямам намерение да се включвам в разговора, ей така си подхвърлям коментариНищо, че покривам тежкия критерии...
или да се изпикаш с не-добре измити ръце от оръжейна смазка![]()
ТЕ ТОВА ВЕЧЕ Е ЗА МЪЖЕ!
Дереджето на Българската армия - все по-тъжно.
(численост по години)
1885 г. - 82 000
1902 г. - 102 000 (имаме повече въоръжени сили от САЩ)
1912 г. - 600 000 (с резервите достига до 714 000)
1914 г.- 800 000 (издържа най-голямата армия в СВЕТА по брой на глава от населението)
1944 г. - 450 000
1945 г. - 1989 г. - 120 до 155 000 (мирновременна армия)
2012 г. - 24 000
Нашите съседи през 2014 г.
ТУРЦИЯ - 682 000
ГЪРЦИЯ - 184 000 (при тази криза)
РУМЪНИЯ - 85 000
СЪРБИЯ - 29 000 (без паравоенните отряди, с които става около 100 000)
БЪЛГАРИЯ - 24 000 (на последно място)
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark