Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Заповядайте![]()
Дано съм заслужил поне една биричка![]()
Охоо щом се заговори и за биричка значи работата е добре...![]()
Нали знаете, който пие бира не умира..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е нормално - по-умният и издръжлив психически да печели повече и да ръководи другите с по-скромни възможности. Но у нас разликите в позициите заемат застрашително нечестни размери често, реално няма равен старт и справедливост, корупцията ни е голяма все още, крадат се народни пари масово, народа още е с овчи акъл (не всички, но масово) - живурка ден за ден, трае си и чака някой да му спусне нещо наготово... обикновено жълти стотинки. Дано с времето и новите поколения се промени и масовото съзнание, иначе и след 1 век пак ще сме си на това дередже. ... Не че нас ни интересува чак такова далечно въдеще, но да си го кажем все пак.Намирането на капитал е част от целиля пъзел, щом си решил да правиш нещо трябва да намериш начин да го осигуриш. Тук проблема, е че повечето хора виждат само негативното, ще вложа аз 30-40к и закакво като почти сигурно ще ги загубя? Ти що правиш това, знаеш ли колко е рисковано? Много малко хора са готови да поемат риска, тези които са го поели и са спечелили може да се каже, че заслужават позицията, в която екслоатират страхливите и безидейни хора. Звучи грубо, но такава е природата на обществото, в което живеем
----------
Не всички, не всички - собственивите на веригата ресторанти Хепи примерно - бедни студентчета, поработили малко в Англия, върнали се открили една закусвалня, от закусвалня станал ресторант, от един станали много в много градове... В годините когато имаше глад за качествени ресторанти обаче и хората не бяха чак толкоз избягали от Бг. Сега вече ресторанти под път и над път, хората оредели, нацията "застаряваща".... хайде стига съм ви разваляла отимизма с реални факти, че то оптимизма крепи човека и движи прогреса все пак.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Къде избягахме от темата за бирата...![]()
Тамън ми хареса посоката на разговора и пак се върнахме в скучното и сиво ежедневие...
![]()
в момента замезвам с предмета на темата, но явно не ми действа много добре, въпреки че ми харесва горе-долу... повече няма да я развалям.
(дано процеса е обратим)
Мен пък най ми хареса изказването на Левски! Лека му и на него!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Наздраве колежке...Поне от наличие на бира не можем да се оплачем тук в България... И цената и е прилична
:P
Eli2356 (30-04-2015)
Едно от най-хубавите на трейдинга е точно това, че имаш минимално взимане даване с държавата. Дори с оглед разходите имаш предимство пред тези в по-белите страни.