Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам дали има такива хора които не стоят на едно място само за мелси
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе хора, каквото и да си говорим, богатите хора са го казали, че от много работене не остава време да се печелят пари (мисля че беше мисъл на Рокфелер или Ротшилд). А и пари се печелят с ум, а не с работа.
така е , все пак тия са едни от най-голямите подляри ..............
Aми аз лично съм направила така че да изкарвам горе-долу нормални пари (извън форекса). Само няколко професии у нас обаче могат да изкарват нормални пари и то предимно на гърба на някой друг, с укриване на доходи или някакъв друг вид мошеничество. Жал ми е за останалите 90% нормално трудещи/трудили се хора на трудов договор (ако успеят да се вредят на работа) в какво унизително положение са поставени - да получават колкото да преживяват на ръба. Принизени до нивото на ... животно - освен за храна, пиене и покрив над главата си трудно могат да заделят за нещо друго. Вярно че на повечето от тях за толкова им стига и акъла де, но е вярно че и в по-богатите страни не са по-умни от нас, но и крадливите мошеници там явно са по-малко, щом имат и средна класа. А тук 90% бедни и 10% богати мошеници общо взето. ... а може и песимизма да ми идва в повече напоследък.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-04-2015 на 21:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не е само до ума, просто има честни хора, които не обичат да живеят на гърба на другите... А и трябва някакъв старт, аз примерно имам много идеи за правене на пари, но ми липсва начален капитал... Естествено млад съм на 24 години и се надявам да успея да натрупам някакъв капитал и да си реализирам идеите.Aми аз лично съм направила така че да изкарвам горе-долу нормални пари (извън форекса). Само няколко професии у нас могат обаче да изкарват нормални пари и то предимно на гърба на някой друг, с укриване на доходи или някакъв друг вид мошеничество. Жал ми е за останалите 90% нормално трудещи/трудили се хора на трудов договор (ако успеят да се вредят на работа) в какво унизително положение са поставени - да получават колкото да преживяват на ръба. Принизени до нивото на ... животно - освен за храна, пиене и покрив над главата си трудно могат да заделят за нещо друго. Вярно че на повечето от тях за толкова им стига и акъла де, но е вярно че и на запад не са по-умни от нас, но и крадливите мошеници там явно са по-малко, щом имат и средна класа. А тук 90% бедни и 10% богати мошеници общо взето. ... а може и песимизма да ми идва в повече напоследък.
Мен ако питаш държавността беше погребана още в ранните години на "демокрацията ни" като дадоха златните ни залежи на Дънди канадския крокодил срещу жълти стотинки, ТЕЦ Марица на некакви си американци (да ни продават после скъп ток) и още куп тем подобни народни предателства с националното ни имане. Някои здраво напълниха гушката тогава с тия концесии и тем подобни дебели сделки за сметка на мизерстващия народ. И трябва да бъдат съдени за народно предателство. Само да не беше онова свинче Александър Божков (мистър 10%), че от умрял писмо не се чака. (Дано поне е успял да занесе нещо оттука в отвъдното.Eli2356 Държавността в България беше официално погребана с бюджет 2010 г. от тогава държавата е не функционираща на 100%
Парадоксите с доходите са нещо нормално защото се върви съзнателно към разпад на държавата дори като териториална цялост /но това е една друга тема/.)
Последна редакция от Eli2356 : 30-04-2015 на 21:27
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Намирането на капитал е част от целиля пъзел, щом си решил да правиш нещо трябва да намериш начин да го осигуриш. Тук проблема, е че повечето хора виждат само негативното, ще вложа аз 30-40к и закакво като почти сигурно ще ги загубя? Ти що правиш това, знаеш ли колко е рисковано? Много малко хора са готови да поемат риска, тези които са го поели и са спечелили може да се каже, че заслужават позицията, в която екслоатират страхливите и безидейни хора. Звучи грубо, но такава е природата на обществото, в което живеем
Напълно съм съгласен, повечето хора искат да заложат на нещо сигурно, но целта е според мен да се заложи на нещо, което е иновативно и не е познато на пазара... Но това е лично мое мнение...Намирането на капитал е част от целиля пъзел, щом си решил да правиш нещо трябва да намериш начин да го осигуриш. Тук проблема, е че повечето хора виждат само негативното, ще вложа аз 30-40к и закакво като почти сигурно ще ги загубя? Ти що правиш това, знаеш ли колко е рисковано? Много малко хора са готови да поемат риска, тези които са го поели и са спечелили може да се каже, че заслужават позицията, в която екслоатират страхливите и безидейни хора. Звучи грубо, но такава е природата на обществото, в което живеемСигурни неща няма в инвестициите...
Дори да правиш нещо, което е правено безброй пъти не значи, че ще тръгнеш по утупкани пътеки и всичко ще е по план. Ако беше така всеки щеше да го прави и да печели повече от средна заплата. Дали ще отвориш заведение, туристическа фирма или ще ставаш трейдър, всички е правено вече, но пак се иска да положиш труд, да мислиш, да заложиш пари, да поемеш някакъв риск.