Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При 100$ на пип определено ще си доста над "приличен" начин на живот.
Иначе и 500$ на месец да изкарваш пак е по-добре от да се хванеш на работа. Работиш 2-3 часа и то не всеки ден![]()
Ако има аналог ок, но не съм чул за такава работа.
А и щом можеш 500 ще можеш и 5000. Разлика няма.
Nasko (07-07-2012)
те тука е скрит ключът за палатката, браво баце,При 100$ на пип определено ще си доста над "приличен" начин на живот.
Иначе и 500$ на месец да изкарваш пак е по-добре от да се хванеш на работа. Работиш 2-3 часа и то не всеки ден
Ако има аналог ок, но не съм чул за такава работа.
А и щом можеш 500 ще можеш и 5000. Разлика няма.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре де само немога да разбера колко пари ви трябват на месец $500 или $5000 или $50000,щото при този занаят според мен трябва да се сложи някаква граница,а не да се стремим всеки месец да трупаме баланс и да вдигаме сметката
А всеки иска да почне с малка сметка и да я вдигне до едно положение с което вече да си търгува спокойно и да си тегли всеки месец заплата
predator, ние сме като Мечо Пух " Колкото повече, толкова повече"
Това си е до човека.Добре де само немога да разбера колко пари ви трябват на месец $500 или $5000 или $50000,щото при този занаят според мен трябва да се сложи някаква граница,а не да се стремим всеки месец да трупаме баланс и да вдигаме сметката
А всеки иска да почне с малка сметка и да я вдигне до едно положение с което вече да си търгува спокойно и да си тегли всеки месец заплата
Имам познати дето дори кола нямат и не са женени. И я карат ден за ден а определено са много навътре в нещата и вадят пари. Но живеят изключително скромно.
Имам други които на външен вид не парадират въобще със заможен статут, но пръскат трицифрени суми всеки път щом излязат с гаджето вечер.
А има и такива дето ако дрехата не е армани или карден не я поглеждат, а часовника за няколко К е задължителен атрибут.
Зависи как искаш да живееш.
Имаше още един, него не го познавам лично, но започва годината с 10К, всеки месец тегли по 1-2К и накрая на годината си е пак с 10К. Така е преценил, така прави.
Аз такова мислене не го одобрявам, но всеки си е сам за себе си.
Все едно днеска да взема 150евра печалба, утре да мога да взема 300, но да не ги взема щото съм стигнал лимита за седмицата още на първият ден. Идиостко е да се ограничаваш. Но докато от това вадиш пари, киип гоин.
predator (07-07-2012)
Oleg, Колко мислиш, че са милионерите в българия(ако има такива,трейдъри а не брокери).
В Англия съм забелязал, че са доста. Щом сумите които се печелят зависят от индивида, защо там са много повече на база процент.
Това ми звучи по-реалистично.Значи този прави иколо 10-20 процента годишна доходност,което вече е по-нормално от гледна точка на риска и също и отделеното време за търговия.
Така обаче ако не се ограничава и не си тегли печалбите ще му трябват доста години докато стане милионер,което е заветната мечта на повечето начинаещи трейдъри.През това време трябва да кара на трици и боза![]()
Нямам представа.
А там е нормално да са повече, защото мисленето им не е така повредено като на българите. Там не знаят какво е да не ти стигат пари за храна и ток.
Тук хората са измъчени и дори малко повече да изкарат минават на друго непознато ниво.
Тук търговия дори с 0.2-0.3 лота се има за голямо нещо. А там търговия с 1лот е ежедневие и с толкова се започва.
Едно е да изкарваш няколко хиляди паунда или евро, съвсем друго е да изкараш две висши да имаш 10години стаж и да не можеш да вземеш дори 1000евра.
----------
На месец прави 10-20% спрямо капитала.Това ми звучи по-реалистично.Значи този прави иколо 10-20 процента годишна доходност,което вече е по-нормално от гледна точка на риска и също и отделеното време за търговия.
Така обаче ако не се ограничава и не си тегли печалбите ще му трябват доста години докато стане милионер,което е заветната мечта на повечето начинаещи трейдъри.През това време трябва да кара на трици и боза
Честно казано е слаб резултат при такъв капитал. Но всеки знае себе си.