Граало-ве колкото искаш,стига да има дисциплина за тяхното използване.Иначе всичко си остава празни приказки и загуба на време.
compos sui
Мда, сега попрегледах малко по-задълбочено за клиновете:
"... and if there is a three-push pattern at the end of the big move, even if the pattern is not perfect, trade it as if it is a wedge."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe, дам книжката е много добра и на мен доста ми допадна, а относно благодарностите, ест. , че сме благодарили на колегата Релебков за споделянето на информацията, къде си гледала незнам.....![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
За коя книга става въпрос ?
777777777777777777777777
888888888888888888888888
compos sui
Колега РалеНков съм, като Анелия Раленкова (рода сме с нея, втора брачедка на бащата)
Ratetouilli ето я книжката -->https://forum.bg/showthread.php?409-...TRADING/page83
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (01-09-2012)
Ще се радвам, ако някой от Вас е работил със Форекс сутрешна търговия и сподели мнение за нея. Доколкото знам става въпрос за търговия в точно определено време, но точно какви индикатори се използват и въобще ефективна ли е тази система ...
marr16, какво имаш предвид "сутрешна търговия" .Едно е през нощта от 2.00 отваря Токио,друго е сутрин след 9.00ч. като отвори Франкфурт.
Ето един линк с работното време на борсите
http://forex.timezoneconverter.com/?...=Europe/Sofia;
Аз търгувам предимно сутрин след 8.00ч. до 11.30 -12.00 максимум.Характерно е че по това време много рядко се получават истински пробиви на важни нива ,предимно са фалшиви.Пазара има средна волатилност и цената се движи сравнително прилично, съобразно с ТА![]()
Това червеничкото може ли да го обясниш- за първи път го чувам, а все пак имам претенции много да съм чела и да помня.
ЗдравейТова е супер стратегия " Форекс сутрешна търговия " или позната сред търговците като " Шкембе чорба и бира "
Та, времевият интервал на графиката която се гледа е без значение, щото и без това трудно се вижда. Подготовката за търговия включва бутилка " Смирноф " с луканка или " Джони Уокър " с бадеми ( индивидуално е
) Следват 6 бири ( каквито има в денонощният ) и шоколад " Нестле " ( червеният цвят събужда агресия в нас
) Всичко това от 00:00 до 07:00 бг време. От 07:00 до 07:45 посещение на тоалетната в опити да извадим всичко ненужно ни за момента ( и през уста и през седалище ) и да освободим место за шкембето
07:45 засядаме в кварталната шкембеджийница, хакваме интернета на съседите и ако вечерта ни се е сторила къса - продаваме, ако мислим, че е била дълга - купуваме
Те това е
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (02-09-2012), Happy68 (02-09-2012), Ratetouilli (02-09-2012), драгата (02-09-2012)