Аз си купих, обаче как нервно върви не е истина, отдавна не е имало такъв пазар
Аз си купих, обаче как нервно върви не е истина, отдавна не е имало такъв пазар
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Това дали не означава, че сме ударили дъното и тръгваме яко по баира????Ех, навремето Тоника какви ги пееше: "Къде останахте, чудни трендове, с безброй пипони за прибиране? Къде сте марки, милиони, и долари, кубрилиони, за цял живот?"
И април ако отнесем такъв вкиснат и меланхоличен
Не съм попадал скоро на гръмки прогнози за металите. Даже САКСОТО са в невидение за пазарите http://profit.bg/news/Prognozite-na-...id-137211.html
Големите риби си мълчат, щото не може цацата да пуска дълги от дъното може само къси от дъното да пуска!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сложих стоп на нула и като гледам май тръгва да го прибира. Два-три дена нямах позиции тук, днес за сефте се включвам
Кой да ти каже на къде ще е пазарът. От март насам е абсолютен дебил......генерира напрежение...за тоалетната
Ако не ми се получат късите тук и средносрочно издрапа нагоре, ще се закача през среброто. Слънце да пече и да не дуа ветер, все ще оцелеем![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (15-04-2015)
Аз си затворих последната добавка сребро.
Това обикновено води до рязко покачване на металите и ако днес не се настаним трайно над 1200-1208 ще е цяло чудо.
п.п. Статистиката показва 80% вероятност.
D-12 (15-04-2015)
Спокойна съм вече, наистина си потегли златцето, сега само 1206 да не ни препъне
защо трябваше да има толкова мъка и туткане, това не мога да разберанадявам се вече да е еднопосочно движението до края на седмицата ,а не да имаме 1210 и после обратно до 1200
![]()
pavel_12 Аз съм виновенАко по рано си бях затворил среброто по рано щеше да тръне /но исках да затворя без загуба/.
Сега даже пуснах една къса от 1203.73.
Важното е че тръгна и ние сме в играта, сега остава само да приберем