Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (15-04-2015)
аз я пуснах, защото съм забелязал, че при златото (главно него търгувам) понякога американците връщат в обратната посока на дневна свещ и към края на амер сесия отново си поемаме по дневната посока. Иначе днес като цяло при златото имам 3 сделки - 1 губеща(при силния импулс нагоре), 2 на печалба и сега четвъртата сделка, която ще видим дали ще е губеща или не, но като цяло съм на положителна територия за днес.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще се опитам да я държа и моята къса до твоя таргет но силно подозирам, че утре биковете ще продължат на север.аз я пуснах, защото съм забелязал, че при златото (главно него търгувам) понякога американците връщат в обратната посока на дневна свещ и към края на амер сесия отново си поемаме по дневната посока. Иначе днес като цяло при златото имам 3 сделки - 1 губеща(при силния импулс нагоре), 2 на печалба и сега четвъртата сделка, която ще видим дали ще е губеща или не, но като цяло съм на положителна територия за днес.
п.п. Днес много хора си мълчаха / при валутите/ кога влизат в позиция но после споделиха с нас /голяма помощ/ та и аз сега така ще помагам
моята къса е от 1198.09.
pavel_12 (14-04-2015)
принципно гледам какви свещи се образуват на 30H,1H,4H и ако нещо ме усъмни ( или хване шубето) гледам да си затворя на някаква печалба, защото малко по-малко си се трупа баланса, а нали това е целта? пък не може все да хващаме идеалните входове и изходи (поне аз не мога)
![]()
pablo (14-04-2015)
златото особен пазар, малко кът паунда се кекерчипивоти е хубаво да се ползват, че често се случва рейджовете да са пряко определени от тях
![]()
Аз също не мога да ги хващам или е пълна случайност днешния ден е точно такъв случайпринципно гледам какви свещи се образуват на 30H,1H,4H и ако нещо ме усъмни ( или хване шубето) гледам да си затворя на някаква печалба, защото малко по-малко си се трупа баланса, а нали това е целта? пък не може все да хващаме идеалните входове и изходи (поне аз не мога)
Опитвам се нещо да правя понякога се получава но имам и качествени провалинали за това е бонусарката да се учим на нея и да си правим експерименти.
Сложих си стоп на 1195 защото очаквам биковете да са активни и утре, трайно да преодолеем 1200.
Абе то сме си посредата на нищото, честно казано ....Аз също не мога да ги хващам или е пълна случайност днешния ден е точно такъв случай
Опитвам се нещо да правя понякога се получава но имам и качествени провалинали за това е бонусарката да се учим на нея и да си правим експерименти.
Сложих си стоп на 1195 защото очаквам биковете да са активни и утре, трайно да преодолеем 1200.
Уж пробихме надоле С ... па фунамента ни качи до Р ....
Па утре Драги-то .....
Абе Дизела да не е отишъл неква командировка при Драги)
Може младежа дълъг Великден да кара, знаеш ли, да са му дали малко отпуска от админството, че то почивен ден няма
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ех, навремето Тоника какви ги пееше: "Къде останахте, чудни трендове, с безброй пипони за прибиране? Къде сте марки, милиони, и долари, кубрилиони, за цял живот?"
И април ако отнесем такъв вкиснат и меланхоличен
Не съм попадал скоро на гръмки прогнози за металите. Даже САКСОТО са в невидение за пазарите http://profit.bg/news/Prognozite-na-...id-137211.html
Последна редакция от D-12 : 15-04-2015 на 13:54
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"