Така като гледам има новини за ГБП и не са добри аз имам едни дълги на ЕУР/ГБП стопа ми е на плюс и се чудя да ги държа ли за новините че тея новини както понякога прогнозите са лоши стават изненади
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нда новините минаха и както са очакваше лоши данни а да видим сега ще гръмнат ли първо стопчетата на скъсилите или всичко ще е по мед и масло
но много слабо като пипове![]()
И аз съм в отбора на късите, но съм на по-голям фрейм - гоня таргет почти фигура..
верно е че качва, ама то си е само за обирането на стоповете и от там да си поеме пак по пътя надолу
Колеги,
някой да ме светне за работното време на пазара покрай католическия Великденски празник? Днес е Good Friday тук и американците едва ли ще работят целия ден, както и в понеделник, а на мен никакви писма този път не са ми пращали. Обикновенно го правят....![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
В календара пише че всички почиват
http://forex-animals.com/calendar/
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добре де, ние с кого търгуваме тогава в момента? Помежду си или банките и фондовете не почиват?В календара пише че всички почиват
http://forex-animals.com/calendar/![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…