По принцип и петъка и понеделника са работни дни, но всеки наемен служител или работник има право да си избере един от двата дни за Великденска почивка. Може и двата, но тогава единия няма да му се заплати. Така е поне в Канада - в Щатите не знам как е...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Spekulanta (04-04-2015)
Bibco
Иначе как го виждаш кабела . или поне до края на следващата седмица ?????
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Според мен така ще се развие двойката.................................. .............
http://prikachi.com/images.php?images/546/8027546Z.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ми се вярва да връща до 1,4813 как ти си го начертала .............
Това животно ще катери нагоре след като на 4 часова виж каква голяма бича свещ направи
Не ми се вярва да слезе под то тази свещ така лесно![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ще почерпиш ако в понеделник не слезе до това ниво.......................................... .........Не ми се вярва да слезе под то тази свещ така лесно
----------
Никой не очаква да падне до това ниво но тъка ще се развие еврото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разсеяна съм. Тук около мен имам компания и оказват влияние на настроението ми.Момиче събуди се аз коментирам за кабела
И по твоята графика . €€€€€€€-то какво общо има тук ??????
Направих грешка. Извинявай .
Да за кабела става въпрос. Убедена съм че в понеделник ще направи това движение. Ще пада целият ден.
----------
При еврото очаквам да падне под 1.0800 , около 1.0750............................................ .............................
Spekulanta (04-04-2015)
нещо такова ще се получи ама ще го видим дали точно до 1.5420 ще стигнеСпоред мен така ще се развие двойката.................................. .............
http://prikachi.com/images.php?images/546/8027546Z.png
Долара по отслабна мисля че ще си остане едно известно време така и ще става за дълги
не се знае дали за дълго ще остане слаб, или ще продължи надолу