Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (31-03-2015)
Neo като че двойката върви към 1.4920............................................Аз съм по дневните и четиричаските , имам и сметка за седмични и месечни (:
----------
Ти нещо не си наясно с търговията. Не можеш да търгуваш на една графика , само 4 часова или дневна . Всички графики се наблюдават от 1 мин. до месечна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оле какво движение само след новините, а новините не са чак толкова лоши за сащ![]()
Какви новини ? Сигнали за покачване имаше от от 10.00 часа. Очаква се да качи на 1.4923 , при пробив отваря път до 1.4982 / 95
Не вярвам да продължи да качва, новината беше относно потребителското доверие.
Neo (31-03-2015)
Пожелавам ви успехи. Аз бях до тук . Следващият месец пазара ще е много динамичен , очакват се големи движения и в двете посоки.
Живи и здрави.
petar80 (31-03-2015)
Дано да сме и с движенията, не само да ги има![]()
![]()
petar80 (31-03-2015)
Писах ти във темата и браво за дългитедо къде смяташ озито че ще пада... като цяло Април е месец на празници, ама дано и на печалби
![]()
Брей като познаеш едно движение постваш веднага на 100 пипса , а като ти бяха грешни не можехме да те видим тука.
----------
Иначе евала , днеска си машина , ама докато не го качи там горе нищо не правя аз (: