ами ако си на на голям минус ще седиш та ако трябва на уолстрийт ще идешМ пак не мога да се съглася , да го погледнем от тази гледна точка , ако имаш 100 000 яйца какво ще направиш ? Ще правиш омлети или ще си отвориш птицеферма ? (в случая омлетите ти са краткосрочни а кокошките дългосрочни инвестиции)Същата работа е и тук . Аз ако имах 100 000 капитал само дългосрочни сделки и в определен период само щях да прибирам печалби , а не да стоя пред компа по дни и нощи и да се побърквам
представи си че голямата мечка си е сменила местото с полярната зведа какво става
може и до колче да стигне човек то звездите не са това което бяха![]()
Еми аз ако имам 100 000 яйца , няма да ги държа всичките в една кошница я![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Neo от 3 години съм във форума и имам 300 долара бонус. Много рядко влизам във форума когато търгувам. Преди години нямаше бонус са коментар. Не мога да спомня точно но някъде 2010-2011 год. бях получила писмо от форума , че се въвежда бонуса . Не пиша коментари за да трупам бонус.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
когато съм свободен търгувам на петминутна графика
а иначе на едночасова
https://www.youtube.com/watch?v=8q3jAQkuyTo
Аз съм по дневните и четиричаските , имам и сметка за седмични и месечни (:когато съм свободен търгувам на петминутна графика
а иначе на едночасова
https://www.youtube.com/watch?v=8q3jAQkuyTo
petar80 (31-03-2015)
маного чакане се иска бре аз също бях по едно време на четери часовата
ама лазбрах че не е за мен това е ако видя сигнал по моята стратегия влизам в сделка
и отново минавам на петминетката да си скалпя![]()
Виждаме че цената се задържа на ниво 1.4753; при пробив има за цел за 1.4722, може би 1.4689. Но над 1.4923 отваря път до 1.4982 / 95, които ще бъде ограничено.
petar80 (31-03-2015)
Тая двойка така зарейнджи, че не си заслужава да се гледа.
Другите инструменти къде-къде по-хубави движения направиха...
petar80 (31-03-2015)