Наникъде още не е тръгнало, а иначе има входче за къси с едни 5-6 долара таргет, ама аз тия срещу тренда не ги взимам
Наникъде още не е тръгнало, а иначе има входче за къси с едни 5-6 долара таргет, ама аз тия срещу тренда не ги взимам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
продадохте ли златото .... мисля че сега е точния момент за спад с повече пипове ......
на по големите фреймове се вижда че е точно до важна съпротива
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, имам дълги от вчера, нещо се позадъха по стълбичките
До 1200 съвсем спокойно може да си качи, но там може да му е зор вече.
и 2 долара по надолу ме устройва, че там ми е лимитчето.
Златото в момента е на ключово място. На големите графики може да поеме и в двете посоки, но хване ли посоката трябва да направи добро движение.
Отече късата идея, , а докато падне под 1200 се мота сума ти време, сега и на качване предполагам ще е така, ако не го вземе с някой силен импулс
златото направо си кърти мифки.. трябваше да купя вчера хем даже беше ясно, че ще катери..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (24-03-2015)
Не се размечтавайте толкова много, че да не се сецне, нека се задържи над 1200, пък по-нагоре после ще го мислим