даде си ми таргетчето, ама вчера след като ме извади, ама аз съм нахална и пак влязох
даде си ми таргетчето, ама вчера след като ме извади, ама аз съм нахална и пак влязох
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Супер трендче си хвана, но тек може и доста да се позамота
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
От 1200 долара съм вече дълъг, стоп на 1170, таргет 1244.
Надявам се да не съм нацелил върхът
Успех на всички![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наистина си нацелил кофти вход - по големите фреймове се явява стабилна съпротива. Но зависи от по-дългосрочния тренд - за мене има голяма вероятност да продължи нагоре за начало до 1222. Аз лично реших да не влизам след като пропуснах да вляза от по-ниското.
С тоя стоп дългосрочна дълга подушвам май.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356 Добро утро
Как мислиш ще има ли сили златото или най много 1222???
Много слабо се представа тази седмица![]()
аз мисля че до 1220 ще си иде без проблем ..... дори смятам че ще продължи към 1250 но преди това трябва да направи корекция
нещо прекалено бързо катери и все не успявам да издеба корекция за вход...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."