Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А аз като ви гледам как се нахвърляте на всеки който има различно мислене от вас се замислям дали не той , а вие сте вълцитеНо всеки сам с вярванията си , не се бъркайте в моя живот и аз няма да се бъркам във вашия (освен ако не искам да ви продам нещо) И както казва Белфърт "Бил съм богат , бил съм и беден НО ВСЕКИ ПЪТ СЪМ ИЗБИРАЛ БОГАТСТВОТО" ако вие избирате друго това вече не е мой проблем
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
морал в правенето на кинтите трябва да има.....щото вие твърдите същото като дилърче да предлага някаква шитня на детето ви в двора на даскалото му....а хлапето ви да стане клиент....демек проста шматка и плебс.....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Кажи ми моля, кой набор си, студент ли си, не си ли ?А аз като ви гледам как се нахвърляте на всеки който има различно мислене от вас се замислям дали не той , а вие сте вълцитеНо всеки сам с вярванията си , не се бъркайте в моя живот и аз няма да се бъркам във вашия (освен ако не искам да ви продам нещо) И както казва Белфърт "Бил съм богат , бил съм и беден НО ВСЕКИ ПЪТ СЪМ ИЗБИРАЛ БОГАТСТВОТО" ако вие избирате друго това вече не е мой проблем
-=========================
На 27 март навършвам 26 години , и това е подаръка от семейството ми лекцията на Белфърт.
----------
Пич , аз не съм дилър на наркотици че да се притесняваш за децата си , а и в тази държава на кого какво да продам при положение че нито има какво да продадеш нито на кого![]()
акцента беше върху правенето на пари БЕЗ МОРАЛ......и ако наистина си убеден в тези си думи аз бих продавал на твоите плебсчета....В правенето на пари няма морал......и ПИЧ викай на наборите си!!!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Има имааа. Тарикати на път и под пътНа 27 март навършвам 26 години , и това е подаръка от семейството ми лекцията на Белфърт.
----------
Пич , аз не съм дилър на наркотици че да се притесняваш за децата си , а и в тази държава на кого какво да продам при положение че нито има какво да продадеш нито на кого
Все пак живееш в българия. Дори и приятелите ти ще те прецакат, ако им се отдаде възможност, ако е за пари.
Тва българите...много лоши хора са![]()
Neo (12-03-2015)
Ако ги разбираш толкова много , защо пишеш по форумите за бонуси ? Хора като теб без рационално мислене са обречени да умрат и когато хората който те познават умрат се забравяш в историята , е сори аз не искам да съм такъв тип човек . А що се отнася до моите деца , това ще е най-голямата грешка която си допускал в живота си май френд. Не се взимай толкова на сериозно и не се опитвай да провокираш хората по форумчетата ,това само може да покаже колко несигурен на живо всъщност си
----------
Аз това казвам , че щом стане дума за пари нямаш приятели само семейство , има и много случай когато дори и думата семейство не е достатъчна![]()
Аз ПОМОЛИХ пазара да качи малко до 0630-40, пък ти маймъно мръсна прокле съня ми. ...................................... И се събудих.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?