Мани ги тия стари бабки тука във форума. И аз ги питах скоро някой ще ходи ли, ама дори и не ме отразиха.А аз като ви гледам как се нахвърляте на всеки който има различно мислене от вас се замислям дали не той , а вие сте вълцитеНо всеки сам с вярванията си , не се бъркайте в моя живот и аз няма да се бъркам във вашия (освен ако не искам да ви продам нещо) И както казва Белфърт "Бил съм богат , бил съм и беден НО ВСЕКИ ПЪТ СЪМ ИЗБИРАЛ БОГАТСТВОТО" ако вие избирате друго това вече не е мой проблем
Аз също мисля да ходя на обяд за 730 кинта и да видя някоя друга стара, а и нова муцуна в бранша.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Neo (12-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май му е ранхуй за на доле. Има ощи стопове за обиране!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е аз не обвинявам никой за начина му на мислене , всеки сам избира как , защо и кога . Просто не разбирам защо когато някой има друго мислене различно от него го напада като озверяло куче мърша ?
Умирам бре Бачо, от зъбища.
Ще ме оперират от мъдрост. Копеленцето расте под кътника. Цяла ненаситна паст има на разположение, там намери да се вре. ........................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
щото ми е кеф да пиша....трупам бонуси от там имане.....Ако ги разбираш толкова много , защо пишеш по форумите за бонуси ?
хора хвърчащи в облаците като тебе не умират....като баламите са...трябва да ги има за да донорстват....Хора като теб без рационално мислене са обречени да умрат
пропущам ти пенявенето за децата.....умишлено....
колко съм несигурен в живота може само да гадаеш.... поне не си купувам химикалка за 700 и кусур кинта....евентуално да науча нещо което по твоите думи немога да приложа тука в скоро време...
не се стягай толкоз....бъди здрав!!!
и едно поздравче за хубавия ден - Neo i need you....
https://www.youtube.com/watch?v=mt1lAfzLyDU
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Драсте, спекулантини
Къртите ли кинти, къртите ли?
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
REDA (12-03-2015)
Ако се съмняваш в кадърността на твоя хирург
пиши ЛС на РЕДА, че той има уникален!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Absfresh (12-03-2015)
А ето това е бойния вик на посредствения бачкатор"АЗ СЪМ ВЕЛИК ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИЦИ".Успех ти пожелавам брато, дано и ти си здрав
, но от хора които се кефят на селянина Боби Турбото какво мога да науча освен простотия и безсмислени разговори ?