Така упражнението с превода от инстата към скрил успешно
Но аз си загубих скрил картата сега мога ли да прехвърля паричките от скрил към банкова сметка?
Така упражнението с превода от инстата към скрил успешно
Но аз си загубих скрил картата сега мога ли да прехвърля паричките от скрил към банкова сметка?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (09-03-2015)
Можеш, трябва да си закачиш сметка и нямаш проблеми да ги прехвърлиш ...............
Влез си акаунта и ще видиш каква беше точно процедурата, ... аз си прехвърлям към разплащателна такава в ДСК ...
И си заяви и за едно копие на картата да ти изпратят ... Предполагам, че е възможно, но не съм го правил или проверявал...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (09-03-2015)
Сега пак да попитам като започвам да регистрирам банковата сметкаМожеш, трябва да си закачиш сметка и нямаш проблеми да ги прехвърлиш ...............
Влез си акаунта и ще видиш каква беше точно процедурата, ... аз си прехвърлям към разплащателна такава в ДСК ...
И си заяви и за едно копие на картата да ти изпратят ... Предполагам, че е възможно, но не съм го правил или проверявал...
всичко ми е ясно с изключение на едно нещо където пише SWIFT какво означава това?
Нямам идея, аз прикачих мисля дебитна карта оперираща с разплащателната ми сметка и така ми влизат в сметката, не съм прикачал директно сметка ... Да каже някой, който е закачал директно сметка ...![]()
Суифта е BIC от сметката дето имаш.......................................... .
Едно и също е
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (09-03-2015), petar80 (09-03-2015)
Благодаря сега ще пробвам пък да видим какво ще стане
----------
мда вече сметката е прикрепена към скрил
незнам каква е таксата за теглене през карта но пък вече знам каква е през сметка 5.77ст
Можеш само да се радваш че си сефтосал и тоя начин за теглене и вече не ти е проблем загубената скрил карта ,ама си мисля че трябва да им пишеш да я блокират че да не ти я източи някой в магазините не винаги се изисква пин код от тия карти.