Жените са само за повдигане на реномето![]()
Какви графики гледаш, че имаш толкова контакти с жени ?
ПП Без регистрация мога ли да гледам видеото ?
ппп куре, ще пробвам по твоя начин. Мерси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (08-03-2015)
Това (един мач да те издъни) е тежко "падание"![]()
...... не един и два пъти ми се е случвало
![]()
![]()
Левскарино, да си беше направил една набързо. И фейсбук ли нямаш ?
С фейса става веднага
Нямам много контакти с жени ве, но познавам няколко които са перфектни и са ми като идеали и за останалите
Буквално ме дразнят жени които не се интересуват от външният си вид.
Наскоро се запознах с една девойка, която също редовно спортува и има много хубаво тяло...а в лице е ангел...
А другото което съм забелязал е, че хубавите момичета е много по-вероятно да спортуват от останалите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
той тоз клип не става по тоз начинявно някакъв други вид ограничение има, не е само за годините
имаше някакъв чалъм други кът вграден клип да се отвори, ама туй е сложно вече, по-лесно с регистрация
![]()
Фейсбук нямамЛевскарино, да си беше направил една набързо. И фейсбук ли нямаш ?
С фейса става веднага
Нямам много контакти с жени ве, но познавам няколко които са перфектни и са ми като идеали и за останалите
Буквално ме дразнят жени които не се интересуват от външният си вид.
Наскоро се запознах с една девойка, която също редовно спортува и има много хубаво тяло...а в лице е ангел...
А другото което съм забелязал е, че хубавите момичета е много по-вероятно да спортуват от останалитеИначе ще си направя регистрация в тубата
Иначе едно е да ги познаваш, друго е да ги ......
ПП за спортуването спор няма
----------
Данивин, успех![]()
аз имам регистрация у гугела, ама избягвам да я ползвам къдет може, че много лепкава и се регистрирва на бая други места![]()
Дойде заръчаното снощи преводче, ... кат за съботно неделно време - чудно ...![]()