Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (06-03-2015), Oleg (06-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък като уж взех да ставам про след 2 години без стопове почнах да слагам стопове - нулеви - туй последна мода при мен.![]()
Тва за будния режим ми е познато - до болка - точно днес я изпитах тая болка, добре че на бонусната сметка беше. Бях пуснала един експерт (не такъв де) и нещо се беше самоизключил през нощта (уж оставих включен компа) не знам защо и кога точно и после стана такава обърквацияяя... при спада на еврото...
Последна редакция от Eli2356 : 06-03-2015 на 23:23
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
да не искаш да кажеш че трябва да слухтя нон стоп и като звънне да тичам да спасявам или да се радвам на положението.
карай, аз и без това много не ги уважавам стоповете. слагам нулеви като потръгне и досега не са имали наглостта да връщат курса специално да ми ги удрят. Днес обаче един лимит пред очите ми го докосна и не го взе. И трябваше да се чака още 10 мин да го задмине стабилно и нямаше как вече да не го вземе... не на Инста.
глупости. .ползвам го когато съм пред компа ,за да ми заостри вниманието към дадена двйика .да не искаш да кажеш че трябва да слухтя нон стоп и като звънне да тичам да спасявам или да се радвам на положението.
карай, аз и без това много не ги уважавам стоповете. слагам нулеви като потръгне и досега не са имали наглостта да връщат курса специално да ми ги удрят. Днес обаче един лимит пред очите ми го докосна и не го взе. И трябваше да се чака още 10 мин като го задмина стабилно и нямаше как вече да не го вземе.
Ами като го видя, защо не затвори ръчно
На мен миналата седмица така ми се случи...изчаках и виждам, че разтегнаха нещо ...и ....шалтера!![]()
Все пак ще трябва и да върнем жеста![]()
Оставих за уикенда.