Ма тооо на олиото, кви дълги да пускам, че да им слагам отдолу стоп ?Бе незнам, кви двойки - тройки, ... ма тури на олиото един стоп отдолу под цената и само гледай ко става, ... като бяла акула към сърфист тръгва ...
Пък, ... ко бяхме на Юпитер - не ми са мисли, ... само докат си помислиш за стоп и ше ти го е отнесло, ... ей туй физиката - голямо нещо ...
Аз само къси праскам
То при мечи тренд, ко да са правя на аматьор. Ръчкам директно само къси с по 30-40$ на тик и то всеки път си дава доволно
То в мечи тренд, дългите са грешни![]()
Лимити няма, има директно затваряне на поръчки, когато потрябват пари за Мерцедеси и Поршета, но е рядко, понеже обикновено екуитито е доста нараснало вече![]()
Emil Enchev (06-03-2015), L1914 (06-03-2015)
Има експерти, които крият стоповете и лимитите от брокитата, не ги били виждали, така поне твърдят авторите.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз вече съм ПРО и спрях със стоповете отдавна ...
Но ти благодаря де, ... и да знаеш, ако ползваш такъв експерт, че когато си в "stealth" режим - не трябва да гасиш платформата ...
Олееег, ... освен гравитацията - и пържените кюфтаци са голяма работа ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ФАКТ
Аз ще си направя едно протеиново шейкче![]()
преди тех най големата работа си е булката да иде живото ти месо......Олееег, ... освен гравитацията - и пържените кюфтаци са голяма работа ...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
L1914 (06-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.