1.26114 затворих аз 20 пипса кои ти ги дава,сега чакаме сигнал за къса![]()
1.26114 затворих аз 20 пипса кои ти ги дава,сега чакаме сигнал за къса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз затова и си затворих дългата достраша ме всеки пише ,че ще са за къси днеска ,по добре да изчакаме малко да видим накъде ще поеме![]()
Последна редакция от stts : 03-07-2012 на 08:31
reload, ... ами направи няколко крачки към него и той сам ще излезе леко в страни от тезата си и размяната на реплики все повече ще заприлича на диалог ... това да размекнеш опонента си, ако не го владееш, язък че знаеш к'во е туй нещо диалектиката.
Нямам абсолютно никакво намерение да ти обяснявам каквото и да е, нито да ти доказвам. Чел съм доста, знам доста, уча се от доказани търговци, както по-рано споменах. Единият от който се уча е с 25години опит във фючърси и опции и каквото е казал и/или показал го виждам нагледно на маркета.Икзакли май пойнт. Момчето интуитивно дислайква нещо, но не може да го обясни и въпреки това се кичи с медала на рационалността.
Търговската система е следствие, последен етап от много дълаг процес. Зададох ти елементарен въпрос - след като смяташ, че нещо е погрешно, значи можеш да го опровергаеш (това е по- лесното) или да кажеш кое е правилно (значително по- трудно, но трябва да минеш през първия етап преди това)? Няма проблем две противоречащи си твърдения да съществуват заедно и да са логично и рационално верни. Ако можеш да се защитиш и обосновеш, ще призная твоето, но до момента само се репчиш и не излагаш нищо повече от самия себе си.
От европейска гледна точка рационален е всеки плод на диалектиката. Или казано грубо - всичко след Платон и Аристотел.
Ирационално е предхождащото - митос преди логос.
Прочитайки първите редове от Илиада ("О, Музо, я възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди..." и тн) съвременният човек ги приема за ирационална фикция. За древният грък това е била самата реалност и би реагирал по начина, по който реагираш сега ти, ако му кажеш, че Олимп е просто планина, на която няма никакви богове... Разликата е в светоусещането. Интересно, като гледаш научна фантастика, пак така ли реагираш? Или приемаш, че съответната фикция е хипотетично възможна? За древният грък отричането на боговете също ще е в сферата на фантастиката, ако не и по- лошо.
Ако искаш да ти дам максимално просто определение на ирационален процес от гледна точка на съвремената психология, то нека се спрем на словосъчетанието подсъзнателен (интуитивен) процес. Така по- разбираемо за теб ли е?
И последно - погледни колко пунктоационни грешки допускаш в рамките на 2-3 реда текст само. Ако искаш да убедиш някого, че си рационален и логичен, то не нарушавай логическите връзки в изреченията. Миналата седмица говорихме за връзката между език и мислене и съдейки по правописа ти, определено и мисленето ти не е на ниво. Това е констатация, а не опит за обида. Вратата винаги е отворена, за да ме убедиш в обратното.
А това за пунктоацията разби човек. Това не е литературен форум. Ще пиша както си искам![]()
Сега без да се отклоняваш до Илиада и древногръцките богове обясни какво е ирационалност, но използвай пазарни термини. Защото всичкото което написа е много хубаво, но с нулева практична стойност. А от това пари не могат се изкарат със сделки на пазара![]()
Може да ти е богата общата култура, но пазара не го интересува.
А като искаш да знаеш, чети. Аз няма да те уча и да ти показвам.
Добро утро и от мен.За мен положението е при пробив 1,2650 дълго,ако ли не 1,2640 късо за 1,2500
и най вероятно за днес пак рейндж между 1.27 (колкото да вземат стоповете),а долу 1.2545 пак за стоповете ,остават четвъртък и петък понеже утре щатите почиват...
Не виждам да се е наредели опашка пред теб или пък някой да те е молил за обучение.Нямам абсолютно никакво намерение да ти обяснявам каквото и да е, нито да ти доказвам. Чел съм доста, знам доста, уча се от доказани търговци, както по-рано споменах. Единият от който се уча е с 25години опит във фючърси и опции и каквото е казал и/или показал го виждам нагледно на маркета.
А това за пунктоацията разби човек. Това не е литературен форум. Ще пиша както си искам![]()
Сега без да се отклоняваш до Илиада и древногръцките богове обясни какво е ирационалност, но използвай пазарни термини. Защото всичкото което написа е много хубаво, но с нулева практична стойност. А от това пари не могат се изкарат със сделки на пазара![]()
Може да ти е богата общата култура, но пазара не го интересува.
А като искаш да знаеш, чети. Аз няма да те уча и да ти показвам.
Пиши си каквото искаш, ама това не отменя правото и на другите да го правят.
П.с. А стереотипчето дето искаш да наложиш- разбирам само от трейдинг и съм велик всичко друго е глупост, щом не ми влиза в параметрите е доста елементарно.
Извън тесногръдото ти мирогледче, хората са открили много начини за правене на пари- всеки неговия си, някои и по два три.
А това, че си намерил едно нещо не те прави нито велик, нито гуру, хеле пък пример за подражание.
А за неистовото ти желание да бъдеш уважаван няма да коментирам.
Уважение се печели, не се дава по право.
според мене днес няма да има голяма волатилност,пазара изчаква решението не ЕЦБ...