пак почнаха споровете кой колко време е на пазара и кой колко му разбирал(вместо да спорите,можеше да изкарате някой долар)
пак почнаха споровете кой колко време е на пазара и кой колко му разбирал(вместо да спорите,можеше да изкарате някой долар)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (02-07-2012)
Яяяя ти си голЕм медиум, видял си "моля" въпреки че съм го изпуснал като писах
Те тая черта точно, да. Много е хубава. Понаучил си се да рисуваш, много добре.
Те на мене си ми вършат работа. Уча се от човек с 25 години стаж на пазара вече, няма как да не вършат работа.
reload, логиката е че в трейдинга става въпрос за пари. И това което е важното, е с парите от моят акаунт да прибера парите от твоят акаунт
Естествено не точно от твоя понеже ти не си фактор, а по-скоро от някоя институция, но това е отделна и широка тема.
Oleg, Като страничен наблюдетел бих казала, че много неумело бягаш по тъч линията и определено олекна в кроткото диспутче.
Пък и заповедното ти тонче издава липса на аргументи.
Пък ако излезеш от границите, които си си поставил може и да се изненадаш, току виж си научил нещо, което не знаеш.
Та освен заповедни изречения и въпроси, отговор аз не виждам.
Стил-"ВЕрвайте ми".
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
another . къде видя лош тон ? , чиста закачка е това а и логиката на рилоуд е с кавички..
пп/тва обяснение е и за тези , които са ти лайкнали поста .... аман от по - големите католици от Папата
не, Папата в случая е метафора
----------
Новак , без да съм адвокат на Олег си мисля ,че той е доказано рационално- прагматичен и едва ли се интересува от това дали някой му вярва или не .Oleg, Като страничен наблюдетел бих казала, че много неумело бягаш по тъч линията и определено олекна в кроткото диспутче.
Пък ако излезеш от границите, които си си поставил може и да се изненадаш, току виж си научил нещо, което не знаеш.
Стил-"ВЕрвайте ми".
Пазарът обича такива като него .
Ей го е пак позеленя бара ,вие се съмнявате в рогата на бика.Казвам ви ще пердаши нагоре ,пък вие трендлинии чертаете ,че и хвърковати ли бяха хвърчащи ли.Хайде лека, че замръкнахме.
Икзакли май пойнт. Момчето интуитивно дислайква нещо, но не може да го обясни и въпреки това се кичи с медала на рационалността.Oleg, Като страничен наблюдетел бих казала, че много неумело бягаш по тъч линията и определено олекна в кроткото диспутче.
Стил-"ВЕрвайте ми".
Търговската система е следствие, последен етап от много дълаг процес. Зададох ти елементарен въпрос - след като смяташ, че нещо е погрешно, значи можеш да го опровергаеш (това е по- лесното) или да кажеш кое е правилно (значително по- трудно, но трябва да минеш през първия етап преди това)? Няма проблем две противоречащи си твърдения да съществуват заедно и да са логично и рационално верни. Ако можеш да се защитиш и обосновеш, ще призная твоето, но до момента само се репчиш и не излагаш нищо повече от самия себе си.
От европейска гледна точка рационален е всеки плод на диалектиката. Или казано грубо - всичко след Платон и Аристотел.
Ирационално е предхождащото - митос преди логос.
Прочитайки първите редове от Илиада ("О, Музо, я възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди..." и тн) съвременният човек ги приема за ирационална фикция. За древният грък това е била самата реалност и би реагирал по начина, по който реагираш сега ти, ако му кажеш, че Олимп е просто планина, на която няма никакви богове... Разликата е в светоусещането. Интересно, като гледаш научна фантастика, пак така ли реагираш? Или приемаш, че съответната фикция е хипотетично възможна? За древният грък отричането на боговете също ще е в сферата на фантастиката, ако не и по- лошо.
Ако искаш да ти дам максимално просто определение на ирационален процес от гледна точка на съвремената психология, то нека се спрем на словосъчетанието подсъзнателен (интуитивен) процес. Така по- разбираемо за теб ли е?
И последно - погледни колко пунктоационни грешки допускаш в рамките на 2-3 реда текст само. Ако искаш да убедиш някого, че си рационален и логичен, то не нарушавай логическите връзки в изреченията. Миналата седмица говорихме за връзката между език и мислене и съдейки по правописа ти, определено и мисленето ти не е на ниво. Това е констатация, а не опит за обида. Вратата винаги е отворена, за да ме убедиш в обратното.