Значи скоро ще работиш и без сметка.................................................. .................................................. ..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да разбира се ...няма проблем да пускам на черен фон ...Ефче,извинявай.Чета,ти темата,от самото начало.И,отново благодарности за това,което се опитваш да направиш.
Но,вече не издържам и ще си кажа.
Би ли пускала графиките,на черен фон.Цветовата гама,се разлива и е особено неприятна за далтонисти.Тоест,аз почти нищо не виждам,с изключение на ярките цветове.
Благодаря..Извинявай,ако съм те засегнал с нещо.И,продължавай все така...
----------
малко детайли ...пробив на М1 е пробив и на месечна ако затвори над последното затваряне на М1 на предходния връх ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
можеее ...................................... не разбирамуважавам те по ред причини. но не сум правил заключения за методите ти на работа
Ок ! Като не щеш ,ко щешСакси , що не си гледаш експертите и не ме оставиш мен да си блъскам главата с омразното ти златно сечение само не мога да разбера ...ако си мислиш че заради това че фракталните фигури били достатъчно устойчиви трябва да променя начина си на мислене ....ОК ...но това си е моя работа ако на теб това не ти харесва не се опитвай да си налагаш възгледите ...дори няма се мъча да ти обяснявам щото вече два пъти ти намеквам ,че въобще не осъзнаваш това което си прочел по назад /ако въобще си го чел /ако хванеш нещо от написаното добре ако не повече не възнамерявам да си губя времето ...
.
Като не разбираш пак така
Аз няма да ти промеям мнението,още повече че умишлено не щеш да си го променяш, но това не озачава че пазара няма да ти го промени
Успех !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Не ти ли казах да не се занимаваш с мене
Цял форум се присмива на моливчо
Да не станеш втори като него
Ти си тъп и невъзпитан
Такова ми е мнението за теб
Аз не се занимавам с теб защото ми е отвратителна тъпотатата ти
Не се занимавай и ти със мен
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
класификациите си ги запази за себе си. не мога и да СЛяЗА на нивото ти/колкото и да се напрягам/за да използвам подобни епитети. но и ти не си виновен за това твое поведение. у маалата е така .![]()
Лично аз мисля , че ако рискуваш 1/10 от твоя капитал , шанса ти да си на плюс е много по голям
КУПА . вчера в темата за хармоничен треид , пуска едни линкове в които има литература ,която ме саинтригува. проблема е ,че не мога да ги отворя. би ли могъл да ми обясниш как аджеба да го направяаде и аз да допринеса за дискусията, въпреки че тез работи не са ми много по вкуса
H.M. Gartley - Profits in the Stock Market
http://btdigg.org/search?info_hash=0...6aa8834b4ca194
то и други разни благинки има у торента, ама таз книга е основното, че почти никъде я няма за без парипоста ти е №118 от вчера . може и на лични
http://btdigg.org/search?info_hash=0...6aa8834b4ca194