Аз доколкото виждам торента е пълен с .doc и .pdf файловеКУПА . вчера в темата за хармоничен треид , пуска едни линкове в които има литература ,която ме саинтригува. проблема е ,че не мога да ги отворя. би ли могъл да ми обясниш как аджеба да го направяпоста ти е №118 от вчера . може и на лични
http://btdigg.org/search?info_hash=0...6aa8834b4ca194Торента ли не се сваля?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
туй торентКУПА . вчера в темата за хармоничен треид , пуска едни линкове в които има литература ,която ме саинтригува. проблема е ,че не мога да ги отворя. би ли могъл да ми обясниш как аджеба да го направяпоста ти е №118 от вчера . може и на лични
http://btdigg.org/search?info_hash=0...6aa8834b4ca194все едно филм от замундата смъкваш
цъкаш там дет пише ''магнет линк'' най-отгоре със синьото
ако нямаш програма дет да смъква торенти или таз дет я имаш не отваря магнитни линкове - аз ей туй ползвам: http://www.qbittorrent.org/download.php![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
окитуй торентвсе едно филм от замундата смъкваш
цъкаш там дет пише ''магнет линк'' най-отгоре със синьото
ако нямаш програма дет да смъква торенти или таз дет я имаш не отваря магнитни линкове - аз ей туй ползвам: http://www.qbittorrent.org/download.phpмерси................. бирата от мен . обясниха ми колеги.............................. ГАН ме интересува................ пак мерси . ти задълбочено ли го заглеждаш или ...
Колеги и колежки, предложете метод да чертая... ако искам да екстраполирам няколко формации, тези съотношения не знам как да ги набъркам в цялата ситуация, и като цяло да направя разликата между рак и пипируда![]()
Ами то докато не се нарисува поне на 80 процента всичко си остава в областта на перспективата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ам дам, но аз искам да измисля методика някаква да ги чертая, всичките възможни със зададените пропоции и в последствие да гледам дали на някой от всичките templates има някакво близко съвпадениеНо не знам как да вкарам в неяснотиите съотношенията между правите линии
Ако пусна принтера... пък после скенера... ама как да ги вкарам в терминала
![]()
Уфф, не знам
п/п/ май май ми дойде нещо като идея в кухата тиква... после ще се помъча с фиботата да видя дали ще се получи нещо![]()
Сигурно и там дето има повече съвпадения или конвергенция да мушиш ордерите- хитрец а
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Малко по назад в темата съм пуснала схема с различните фигури и как се мерят, съответно има разделяне по едно основно нещо и това е точка Д единия вариант е точка Д да се намира по високо от точка Х а другият вариант е да се намира по ниско от Х всичко останало са разновидности ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !