Твойте съмнения са си твой проблем, а аз стоп на плюс не съм слагала съвсем друго съм написала
Твойте съмнения са си твой проблем, а аз стоп на плюс не съм слагала съвсем друго съм написала
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
той тренда си показва . в'ерно , праФ си. не е лесно и не е по силите на всички да имТова да търгуваш срещу тренда не е много добра идея ....................
И толкова бързо да успееш даже и да сложиш стопа на +++++ малко и ме съмнява !!!
----------
Мислиш ли че с тия линии ще промениш нещо ???????????????????
Що за графика е това и за Жокер ваааааааааааааааадойде тока .
![]()
вааааааааааааа? то туй тренда в коя посока е тука,че вече не мога да го разбера съфсем
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дадох посока какво искаш повече от това ????????????
Кабела си реве за СЕЛЛЛЛЛЛЛ или не разбираш БЪЛГАРСКИ ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Той тренда и има 3 фази, та е добре човек да знае в коя и къде е по графиката
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Какво има да ме цитираш ?
Ако не вярваш на това което пиша си го запиши на един лист хартия и си го сложи под възглавницата
Да не забравяш тези мой слова !!!