Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По моята стратегия сега го дава яко за селллллллллллллл
И хич не се колебах , отворих къса па да видим
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
prodi (24-02-2015)
Търпение колега и силна храна и ще видиш мечките как ще му надделеят на курсоооооо !!!!!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Мечките да си ходят у хралупите да си сънуват зимен сън, аз пак съм си купила
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Novak (24-02-2015)
Тя вече половинка е прибрана на 30 пипса и стоп е нула, тъй, че не ме грижи, а ваште късите стопове ги грижите, че да не ги удари трябва са у небесата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Това да търгуваш срещу тренда не е много добра идея ....................
И толкова бързо да успееш даже и да сложиш стопа на +++++ малко и ме съмнява !!!
----------
Мислиш ли че с тия линии ще промениш нещо ???????????????????
Що за графика е това и за Жокер ваааааааааааааааа